主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式-關]  [懷舊模式-開]  [Youtube 預覽-關]
[大字型]  [小字型]

您現在聚腳在  遊戲台內。

有關帖文題目顯示香港字問題

一直以來,不少會員反映討論區帖文題目未能正常顯示香港字,由於此項更新牽涉整個系統,故一直未能完善。然而我們明白各會員對此有一定需求,決定於星期三早上7時短暫「熄登」更新系統,解決題目顯示問題,預計需時兩小時。不便之處,敬請原諒。

更新完成後題目將支援香港字、大部分日文及韓文字體,字數限制將由現時25個全形字符增加至30個。與此同時,討論區桌面版將增設M版現有的回帶及追蹤功能,發表頁面的題目輸入位置亦會加入字數提示功能,希望能改善大家的使用體驗。

香港高登討論區管理員團隊
高登主頁 » 討論區 » 遊戲台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

跳至第

發起人
[An/Ios] 《神魔之塔》寒霧劍塚 (203)
1001個回應
#good2#5  #bad#5 
標籤:
代An機冇信用卡巴打課金
唔再做Gift card 生意
過數 HSBC/中銀
過數唔洗多講啦,,,可以排隊or入機(只收100,500,1000蚊紙)
1:先email我
2:留電話
3:過數,記得拎番張單
4:影張單比我,同埋比埋你既game ac pw 就係咁多

正常黎講過數既話係會快d 因為用信用卡同你搞
Giftcard既話呢 就慢d既 加陣機本上快既30分鐘 慢既要等到2200-2400左右先ok 睇你幾時入幾時比愈早比愈早安排到
以下係過數價錢:
15石:$100蚊
21石:$150蚊
30石:$200蚊
36石:$250蚊
66石:$400蚊
90石:$500蚊
180石:$1000蚊

ps: 可留下wtsapp line 等聯絡方法
注意 由於此乃業餘服務,請耐心等候回信
如有留下wtsapp 會更快收到回覆,謝

CD-rom 歡迎
email: [email protected]

【 神魔之塔 2.5 更新版本慶祝活動 】

★ 第一彈: 每天登入魔法石
時間: 5月13日(一) 至 5月22日(三)
活動期間登入遊戲,每天可得魔法石 1 粒,共可獲 10 粒

★ 第二彈: 首次儲值送好禮
時間: 5月13日(一)至 5月22日(三)
更新版本慶祝活動期間首次儲值(不論之前是否曾儲值),可額外獲得魔法石 5 粒,每位召喚師只會得到一次
例: 在5月13日購買魔法石 6 粒,額外的 5 粒魔法石可於重登遊戲後在 “獎賞” 內領取

★ 第三彈: 魔法石封印卡活動『貓公爵傭兵團首度登場秀』
時間: 5月16日(四)00:00 – 23:59
魔法石封印卡有機會優先獲得貓公爵傭兵團(新)

貓公爵系列包括:
6星 寒霧劍塚 ‧ 卡戎
6星 機關傀儡 ‧ 紅月
6星 腐林魔女 ‧ 布萊爾
6星 鐵處女像 ‧ 浮士德
6星 貓公爵 ‧ 費利克斯

★ 第四彈: 貓公爵傭兵團特別任務
為慶祝 2.5 版本更新,在不久將來會推出連續 10 星期的貓公爵傭兵團特別任務,而貓公爵系列之後將只有在關卡中可獲取,時間將稍後公佈

★ 第五彈: 友情點數活動
時間: 5月14日(二)
當天登入獲得友情點數 1000 點

★ 第六彈: 友情封印卡活動
時間: 5月14日(二) 13:00 – 23:59
友情封印卡獲得靈魂石機率 200% 提升

★ 第七彈: 特別任務『亡靈的序曲』
時間: 5月19日(日)00:01 – 23:59
地下城有更多的亡靈出現,召喚師們聚合起來吧!注意只限通關一次

首抽教學
http://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=2006674

MYCARD活動相關

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=23805&snA=31098&tnum=1

打算課金的巴打們先看一看

《希望無自爆的感人小短篇》 BY鱷苓膏 巴打

其實不課金游說員我
初中o個陣都曾經為過online game做過呢d傻的嗎傻事
屋企其實冇咩錢 但老母都一個禮拜2舊水食飯加搭車
老實講好夠用 仲自小仲養成守財奴既好習慣

但俾dHi Hi同學仔呃左去打去online game
荒廢學業唔都算 仲要學人走去俾錢買勁裝
拿 o個陣d game既生命周期大概2-3年
我咁就玩左2年 俾左起碼4-5k (好似係)
說話o個陣小弟既收入來源得老母/利事(中五先出去做summer job)
4-5k真心好多下 重點係我只係個窮向左走向右走 唔配做d咁奢侈既野
最後結果好明顯啦 隻game執q左
時間學費金錢 乜Seven都冇哂 CE當然收埋皮
不過我冇好戲劇性地發誓咩以後唔打機o個d偉大野
我淨係知 人有三衰六旺 有時你要認命 有經歷先叫真男人
我Seven 但我從來唔怨天
最後總算俾我搵到學校碌上中七 and so on

我明白 個個中學雞 甚至o岩o岩出黎做野
有part time 暑期工 幾k真係唔算d咩 冇經濟負擔更甚
但打機既野 你向呢隻魔鬼付出既時間 已經係最大投資
仲要俾埋錢? 佢係咪真係咁值得你投資咁多

你屋企係咪大向左走向右走把米我唔知啦
但女人可以唔儲錢 男人一定要 結婚生仔買樓 樣樣都係錢
你話玩多幾年 我出黎做野先儲啦
可惜儲錢既野 到你發覺有需要既時候 往往都係太遲
於是你就只有付出更多既精力 甚至機會 去追翻你錯失既光陰

大家萍水相逢 你俾唔俾錢MH賺我真係冇損失
但一場高登仔 我都唔想大家做d點睇都係錯既事
都係o個句 遊戲既野 真係唔值得你放咁多野落去
自私d講 俾錢支持駛咩自己出手 千祈唔好用呢個藉口一錯再錯

利申:以上只係我睇法 你睇完唔同意唔駛反駁 況且我都冇迫你同意
大家繼續用自己覺得最開心既方法去玩呢隻game啦

http://tos.hehagame.com/story.php

【Hehagame 神魔之塔人物角色背景故事有獎徴集】

神魔之塔的神話角色人物,有召喚師了解他們背後的故事嗎?

創作神魔之塔人物角色背景,創造了人物英雄的靈魂。

活動時間:5月15日至5月31日

【 魔族新關卡 】

水屬性的寒霧劍塚 ‧ 卡戎

今天,就來跟大家見面!

★ 兩星期限定關卡
:『傭兵的戰場 ‧ 水』 (新)
時間: 5月20日(一) - 6月2日(日)

【伺服器異常公告】

在今天 5 月 20 日 (一) 00:00 - 00:30 期間,繁體中文伺服器出現異常狀況,異常問題已經完成修復。

為補償伺服器異常對召喚師造成的影響,我們將會補償魔法石 2 粒,並建議召喚師重新登入遊戲並繼續旅程。

在 5 月 21 日(二) 00:01 - 23:59 內登入便可領取魔法石 2 粒。

(所有獎賞和補償只會發放給當天 23:59 前已達等級 10 的玩家)

公器私用
2119284 求坦妃,6星提爾,洛基巴打
119134239 求火希提爾火遊坦己,三太子

亂勁咁開post
btw新手留名

咁遲開POST

咁遲開POST

仲試緊暗族爆唔爆到上150萬 無留意POST

我爆左3粒石
打左4高2中1初都無出卡呀
whahahahahahahahahahahahah
whahahahahaha
hahahahaahahahah
yeah yeah yeah

6隻高級遊俠,火加木L夠唔夠力過超級?

一係就雙木L,火遊換龜,打超級邊樣好啲?

我爆左3粒石
打左4高2中1初都無出卡呀
whahahahahahahahahahahahah
whahahahahaha
hahahahaahahahah
yeah yeah yeah

兩次中級得左

40lv 獸隊打三封有咩要注意?
id: 136543556

有冇地方可以知道d怪物技能 咩連擊呀 反傷咁
即係隻怪右上角個圖仔

打到高級 有個魔法陣中間有個4字

五星洛基求洛基阿提悟空三太子
Id:23447163
幫下新手啦各位大哥

有冇地方可以知道d怪物技能 咩連擊呀 反傷咁
即係隻怪右上角個圖仔

打到高級 有個魔法陣中間有個4字

是咁的
長按隻怪就知

我覺得暗4倍隊勁過雙暗希(5*)
是否正常?

[img]http://holland.pk/1Avu[/img]

請問玩邊隊好

雙光遊隊有冇可能夠打超級

我覺得暗4倍隊勁過雙暗希(5*)
是否正常?

點解你又問
都話係

雙光遊隊有冇可能夠打超級

打5個鐘都唔知得唔得

跳至第

高登主頁 » 討論區 » 遊戲台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 29/6/2017 15:06
今天貼文總數: 750 | 累積文章數目: 6,192,794

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺