主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

【再負荊請罪】全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告
是咁的,2016年年尾,我因為忽略會員對手機程式o既需求,做o左一個不明智o既決定,加上一直未有好好回應會員平日訴求,最終令唔少會員不滿。事件並唔單單影響我,亦影響一直以來熱愛高登o既每一名網民,為此再向各位表示衷心歉意。:-(

或者有巴打會講,寫好隻app自然會有人回家。我唔否認自己曾經都抱過呢種僥倖心態,但沉思過後,我明白其實只係寫好一隻app並不足夠,要為高登會員做o既事情實在太多,包括提升網速同改善伺服器穩定、維護自由o既討論空間、鼓勵會員參與創作及討論等。因為,高登最珍貴o既係每一位會員,所以落足心力滿足會員訴求係高登o既首要任務。 ......
精選文章
跳至第

發起人
[中文維基的黑暗] 只許Admin放火, 不許平民點燈
31 個回應
社運份子

話高登友破壞中文維基
但睇下呢班偽君子私下做咗乜野 :o)

[3/7/2011 23:20:17] 人神之间: 另外,站外拉票是肯定需要反对的
[3/7/2011 23:20:37] 人神之间: 如果一日不杜绝这个情况,投票根本就不可能代表社群的意见
[3/7/2011 23:24:02] T.A 白河: 沒錯
[3/7/2011 23:24:39] T.A 白河: 這次的投票已經失去公正性
[3/7/2011 23:25:01] 遠: 的確是,只是具體的阻止方式不是很容易想到。
[3/7/2011 23:25:17] 人神之间: 但是贸然关闭我觉得会使得社群更加分裂,我也不可能约束得了苹果的…
[3/7/2011 23:25:45] 遠: 現在關閉難了。
[3/7/2011 23:26:04] 遠: 沒開始投以前關閉還好一點。
[3/7/2011 23:26:20] 人神之间: 但是那是啥效果你也知道…
[3/7/2011 23:26:21] 遠: 現在又是支持票領先,關閉反彈更可怕。
[3/7/2011 23:26:55] 人神之间: 我觉得,最好的结果是反对票领先结束,再有行政员宣布由于存在站外拉票,此次投票无效
[3/7/2011 23:27:28] 遠: 嗯!這是可行的方式,不過目前關於站外拉票是否有明確的方針?
[3/7/2011 23:27:47] 人神之间: 没有,但是有方针明确反对站外拉票
[3/7/2011 23:28:18] 遠: 嗯!如果有的話,這個提案不錯。
[3/7/2011 23:28:19] T.A 白河: WP:MEAT
[3/7/2011 23:29:16] 遠: 再來只要找出明確的證據說有站外拉票就行。
[3/7/2011 23:29:26] 遠: 然後就是票數的問題了。
[3/7/2011 23:30:14] T.A 白河: http://www.hkreporter.com/talks/thread-1210368-1-1.html
[3/7/2011 23:30:46] 人神之间: 反对方应该还有一些票没有投,但是支持方我就不知道还有多少积蓄了
[3/7/2011 23:31:14] 遠: 是的,反對方應該是有準備一些票。
[3/7/2011 23:31:24] T.A 白河: http://www.hkgoldenmobile.com/?p=v&pid=3100974&hl=110874
[3/7/2011 23:31:43] 遠: 還有加上反串的幾個。
[3/7/2011 23:32:03] 遠: 但能不能翻盤還很難說。
[3/7/2011 23:33:16] 遠: 嗯!看來要找幾個站外拉票證據應該是不難。
[3/7/2011 23:33:29] 人神之间: 对,能不能翻盘是比较难以估计的
[3/7/2011

#good2#2    #bad#12  
今次投票黑幕
你地輸在唔夠人奸

管理員秘密拉票兼出
管理員Skype、IRC、QQ、微博狂拉票
自己拉票就係公正
人地拉票就係違規

管理員傀儡
對話時講自己準備一些票投反對
劃公仔唔洗劃出腸 #ng#

派人擾亂投票
搵人假扮支持
推出所謂增補方案, 要求全體管理員下台
目的係想將罷免投票鬧劇化
令人覺得我地係野蠻同無理
等人轉投反對
情況有如中共點對付五區公投咁

諗橋廢支持票
投票資格一改再改
目的就係盡量搵借口廢除支持票

但係反對票就極力維護
d人打"啦啦啦"或"不解釋"都當係比咗投票原因
唔算廢票

有人幫反對票補簽名就唔當無效
支持票就當係

最後皇牌
如果最終支持票多過反對票
佢地就會出皇牌
話站外投票違反公正性
叫行政員宣布這次投票無效

人前人後兩個樣
黑箱作業到你呢 xx( xx(
班管理員仲好意思扮正人君子 :o)

中文維基已死

[3/7/2011 23:27:28] 遠: 嗯!這是可行的方式,不過目前關於站外拉票是否有明確的方針?
[3/7/2011 23:27:47] 人神之间: 没有,但是有方针明确反对站外拉票
???

???

維基百科:拉票
http://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:拉票

”在中文維基百科尚未達成共識,僅供參考。”

你唔好再矛D fuck fuck fuck
管理員出盡矛招就無問題
人地違反咗個"參考"就話要作廢 xx( xx(

但結果對自己有利
就算數唔作廢哦 :o)

#fire# #fire# #fire# #fire# #fire# fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck

叫班大陸人用番百度百科啦#kill#
維基總部果邊唔係唔知大陸會出招屈機下話

大陸人最叻係乜?

有圖有真相

[img]http://3.bp.blogspot.com/_J1p_jz_e58M/SRrGFNuKdOI/AAAAAAAAAKI/LFH9rMXAY6c/s320/PMP %3D %E6%8B%8D%E9%A6%AC%E5%B1%81.jpg[/img]

http://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:申請成為管理員

候選人
Ben.MQ :o)
达师 :o)

驚世偉論
Ben.MQ: 管理員尸位素餐的壞處是什麼?
达师: 反對方可以用common sense將整個罷免案記作無效。

[sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad]
[sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad] [sosad]

叫班Hi Hi自己亞太區有一天成為亞太區番去百度百科,中文維基唔歡迎佢地fuck fuck fuck fuck fuck

可恥!!!

#kill#

#kill#

#kill#

#kill#

#kill#

#kill#

#kill# #kill# #kill#

老老實實,維基總部真係由得中文維基自生自滅???

???

http://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:拉票

管理員出盡矛招就無問題

但結果對自己有利

呢篇一樣咁矛:
http://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%E6%B5%B7%E7%B4%8D%E7%99%BE%E5%B7%9D%EF%BC%8C%E6%9C%89%E5%AE%B9%E4%B9%83%E5%A4%A7
連沿用多年有晒共識嘅忠旨,都可以被書生黨騎劫、歪曲成「誇張口號」。

#kill# #kill# #kill# #kill#

???

管理員出盡矛招就無問題

但結果對自己有利

呢篇一樣咁矛:
http://zh.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:%E6%B5%B7%E7%B4%8D%E7%99%BE%E5%B7%9D%EF%BC%8C%E6%9C%89%E5%AE%B9%E4%B9%83%E5%A4%A7
連沿用多年有晒共識嘅忠旨,都可以被書生黨騎劫、歪曲成「誇張口號」。

呢班人成日講一套做一套 :o) :o)

#kill2# #kill2# #kill2#

#kill# #kill# #kill# #kill# #kill#

:O #fire#

#fire#

到今時今日先知中文wiki 唔中立你話你是咪傻的嗎?
唔好話有立場性topic 丫

中文wiki 連學術性資訊性topic 都信唔向左走向右走過

學睇英文啦向左走向右走Hi[sosad]

留名加Hi佢地老母

一人一信report上維基官方啦, 仲傻的嗎9同班文盲賤種慢慢玩規距

:o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o) :o)

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 11/12/2018 21:12
今天貼文總數: 670 | 累積文章數目: 6,440,648

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺