主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式-關]  [懷舊模式-開]  [Youtube 預覽-關]
[大字型]  [小字型]

您現在聚腳在  時事台內。

【公開招募】《巴絲打》想搵你過橋!
[img]http://hkgolden.com/img/new.jpg[/img]
你係咪經常自問文采風流如十九才子,美術觸覺敏銳過文西,兼且熟悉高登文化,出口成潮文,但又覺得懷才不遇?而家機會o黎喇飛雲!我o地誠邀各位加入《巴絲打》擔任編輯或美術設計,一齊創作《巴絲打》內容!只要你有Heart,全職兼職都‧冇‧問‧題!大家只要將個人履歷及作品電郵到[email protected],記住標題註明「申請巴絲打編輯/美術」,我o地收到後就會盡快處理! ......
跳至第

發起人
一朝早已經7單自殺
84個回應

07:23am疑受母親患病打擊 英籍男子上吊亡

08:00am沙田廣源邨 男子墮樓亡

10:20am廣福邨11歲男生墮樓身亡

11:20am清河邨單位傳出異味 揭發男女倒斃屋內

11:33am大窩口邨男子燒炭亡

11:50am油塘大本型外 青年墮樓亡

12:45PM 油麻地庇利金街45號利金大廈男子墮樓亡

#good2#19  #bad#2 
標籤:
7/7,000,000

唔算好多

大多數都係男性

香港自殺只係堆數字

香港每年有幾百人自殺,計返比例差唔多

多謝林鄭

母親哭斷腸

想跟隊

日日150個 人數有增無減

大多數都係男性

女人係香港著向左走向右走晒數、又唔洗出汗、又有糧出、更係唔洗死啦

嘩咁恐怖

大多數都係男性

女人係香港著向左走向右走晒數、又唔洗出汗、又有糧出、更係唔洗死啦

咁向左走向右走恨做就學泰國做人妖囉

大多數都係男性

下?

大多數都係男性
根據統計, 女人會試得多啲, 但男人一做就成功
社會期望男人重啲, 而男人自我要求高又令求助動機減弱, 所以男人個數多過女人.
但多到咁, 已經係社會陷入 "脫序" 嘅景象

大多數都係男性

下?

點解佢講到香港好似人妖唔駛做咁

至少7男1女

多謝林鄭

蟻民又唔係副局長個仔

以前社會環境比到一線希望人,正路你都唔會自殺
而家係連一點都搵唔到,多人自殺好合理

又話住公屋係人生贏家既 仲唔枝竹?

自殺之都

自殺大都會

自殺之珠

多左7個凶宅

全向左走向右走部都公屋仔

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 23/10/2017 10:12
今天貼文總數: 456 | 累積文章數目: 6,250,457

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺