主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
精選文章
跳至第

發起人
仲上緊高登唔上連登既都係HiHi全家剷
99 個回應
黃藥師(東邪)

Member
Hi燒味係咪唔拎記得左當日林早泄玩殺雞取卵想趕絕hkg+,之後仲玩埋文字獄,好記得嗰排邊個一講連登,什至只係「新論壇」三隻字都要比佢bamO:-)

成日話高登高質嗰班個腦跟本裝屎既,連登係多小學雞呀,但起碼呢度真係一個論壇,有言論自由!成日嗌回家嗰啲有冇比人bam?有冇人因爲笑連尼住個毒好樣而被bam?高登?貼隻草泥馬都要比人bamxx( 仲有女夜鬼事件呢?高質?邊拎度高質呀睇過?

#good2#10    #bad#318  
標籤:
高登好垃圾㗎,你快啲死返去連登啦

連登就唔洗多謝啦,有心啦。:o)
草泥馬個Hi Hi我就不嬲都大大力Hi佢老母嫁啦[369]

抄登今鋪又有咩Seven事發生?又走黎開工

#yup#

Z_Z Z_Z Z_Z
講黎講去都係得果幾樣, 悶唔悶d呀Hi Auntie

如果唔想同班小學雞討論呢O:-)

係呀,點丫

好似話個官方app有毒 [bomb]lm

個app有毒就想搵高登仔陪葬[369]

高僧

22 小時前
都無扲又彈二次

浪子回頭

22 小時前
我都係,仲以為係咩事,原來連狗問題

Komova

22 小時前
Hi Auntie一好樣

我都奇向左走向右走怪,平時唔亂down野同埋用電話睇咸野

番唔到轉頭

22 小時前
你中獎
congratulations ##
睇完個po冇耐就hi到毒ads##
連仔## ##

dewi

22 小時前
Hi Auntie平時搬台唔係搬得好快手咩
依家死向左走向右走左去邊

富田多滿子^gakki

21 小時前
俾人hack左
Hi Auntie

LIHKG

21 小時前
有部份廣告已經block 左
如果仲有問題嘅巴打,麻煩用住網頁版先
廣告係由google 派出黎,明天會搵佢地反映,搵麻其他有問題嘅廣告出黎

樓豬自認Hi Hi仚家剷

[sosad] [sosad]

[sosad] [sosad]

[sosad] [369] [banghead]
Hi奶星,唔怪得知[nuts369]

ok

我個人比較鍾意用正版
明創優品之類我係拒絕的

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/12/03/201047_e4667600800c1e449924e25ec9f739e2.jpg[/img]

開post條屎忽鬼响嗰便叫人返高登,響高登又叫人過嗰便,我睇唔透[banghead]

咁你仲上黎做乜向左走向右走野呀?Z_Z
你唔驚自己Hi Hi我的家剷呀?[banghead]

開post條屎忽鬼响嗰便叫人返高登,響高登又叫人過嗰便,我睇唔透[banghead]

白卡人士 [sosad] [sosad]

青山走犯

個app有毒就想搵高登仔陪葬[369]

高僧

22 小時前
都無扲又彈二次

浪子回頭

22 小時前
我都係,仲以為係咩事,原來連狗問題

Komova

22 小時前
Hi Auntie一好樣

我都奇向左走向右走怪,平時唔亂down野同埋用電話睇咸野

番唔到轉頭

22 小時前
你中獎
congratulations ##
睇完個po冇耐就hi到毒ads##
連仔## ##

dewi

22 小時前
Hi Auntie平時搬台唔係搬得好快手咩
依家死向左走向右走左去邊

富田多滿子^gakki

21 小時前
俾人hack左
Hi Auntie

LIHKG

21 小時前
有部份廣告已經block 左
如果仲有問題嘅巴打,麻煩用住網頁版先
廣告係由google 派出黎,明天會搵佢地反映,搵麻其他有問題嘅廣告出黎

乜話?
個app有毒?[shocking]

LIHKG

21 小時前
麻煩用住網頁版先

[img]http://www.bringingbackawesome.com/wp-content/uploads/2013/07/make-me-laugh-d884e93a2b0d0bcae52ee11e89e2c30c7c5f0a50-s51.jpg[/img]

留守高登鞭策牙joe 唔聽就一路Hi 除非我被bam
好似香港咁 個個都話冇希望要移民 但始終需要一啲人留守O:-)

個app好用到有毒:o)

抄登仔:個APP 有毒唔緊要 多人咪得:D

點解次次抄登有Seven事發生
你地都要過黎宣傳[???]cl

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 14/11/2018 20:54
今天貼文總數: 680 | 累積文章數目: 6,430,177

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺