主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式-關]  [懷舊模式-開]  [Youtube 預覽-關]
[大字型]  [小字型]

您現在聚腳在  娛樂台內。

有關帖文題目顯示香港字問題

一直以來,不少會員反映討論區帖文題目未能正常顯示香港字,由於此項更新牽涉整個系統,故一直未能完善。然而我們明白各會員對此有一定需求,決定於星期三早上7時短暫「熄登」更新系統,解決題目顯示問題,預計需時兩小時。不便之處,敬請原諒。

更新完成後題目將支援香港字、大部分日文及韓文字體,字數限制將由現時25個全形字符增加至30個。與此同時,討論區桌面版將增設M版現有的回帶及追蹤功能,發表頁面的題目輸入位置亦會加入字數提示功能,希望能改善大家的使用體驗。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章
跳至第

發起人
42歲張新悅索拎到真係嘔
57個回應
42歲嘅張新悅(Nicola)與區議員老公楊哲安婚後,生咗三個女,Nicola早前宣佈意外地懷第四胎,而今胎都係生女,但佢就講明唔會再追仔,決定生埋呢胎封肚。

Nicola現在已經懷孕37週,隨時生得,噚日就趁生B前出海吹吹風,佢喺ig貼咗一張喺遊艇上面嘅大肚靚相,着上白色三點式泳衣,個肚超大,實行喺封肚前留倩影。佢留言﹕「端午節快樂??!應該是最尾一次出海....看到不一樣的耳環嗎?」、「相信我一世再也不會有那麼大的肚,記念一次吧! #大肚婆 #大肚婆日記 #張新悅 #第四胎 #37weekspregnant #countingdown」。[img]https://upload.cc/i1/2018/06/19/eAoG2E.jpg[/img][img]https://upload.cc/i1/2018/06/19/5zx1ft.jpg[/img][img]https://upload.cc/i1/2018/06/19/zBClMu.jpg[/img][img]https://upload.cc/i1/2018/06/19/WCsoOQ.jpg[/img]

#good2#3  #bad#25 
標籤:
xx(

生到仔未[369] [369] [369]

一係機率,一係應該老公精子好差,Y精子死Q晒

好生得 #adore#lm #adore#lm #adore#lm

一個400萬仲要係幾年前 4件都過2千萬#adore#

尋晚個餐都嘔埋xx(

4x400 萬幾時會係 2000萬 ?

4x400 萬幾時會係 2000萬 ?

我講幾年前 阿叻

可能老公瘟得女多,要自己受返[369]

呢句真

呢句真

都未必係報應既 可能全部都係好女嚟

呢句真

都未必係報應既 可能全部都係好女嚟

等高登班叔叔排隊@_@

生仔取決於男方精子與女人卵子無關

即係佢唔得[sosad]

4條女,都幾黑仔。[sosad]

好掛住聽佢做電台

#adore#

4條女,都幾黑仔。[sosad]

我自己係一個BB仔的爸爸,唔明點解生仔係比生女優越? 唔係D好古老的人先要㗎咩?高登後生仔一代點解仲有呢D價值觀

世事真係好奇妙
當年唔想生所以同mark分手
而家要不停生[flowerface369]

不喜大肚xx(

所以一家5口先得3個餸食@_@fn

佢老公好有米喎

每人有一碗湯
但2個成年人就3餸者
仲有幾條化骨龍,起碼加多2個餸la :D

佢老公好有米喎

其實得碟魚係佢地3母女既餸
其他係老豆架
因為女人未到80歲唔可以俾飽飯佢食

如果多個仔就唔同喇

我諗緊卵子本身可能都有傾向性比邊條蟲入去

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 17/7/2018 19:54
今天貼文總數: 795 | 累積文章數目: 6,377,888

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺