主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 動漫台內。

即日起停收SMS會員

香港高登討論區曾接納用戶以SMS註冊成為會員,惟發現不少人濫用SMS會員登記,註冊帳號只作洗版宣傳之用#kill2# 。為防止問題惡化,本站決定即日起停收SMS會員,並改行ISP電郵加上SMS認證。

新註冊規則如下:
1. 部份獲認可的ISP或學校電郵仍可直接申請帳號#good#
2. 由於部份ISP容許用家任意更改電郵名稱,所以我們會同時要求這些電郵用戶提供手提電話號碼,作SMS認證#adore# ; ......
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
【BanG Dream! 討論區】Silent Siren
603 個回應
唔記得左ras live view今日開賣添[banghead]

會有人去睇?[sosad]

唔記得左ras live view今日開賣添[banghead]

2場都就full
Live view之嘛 冇野做咪去聽下歌[sosad]
我著成身ppp野去會唔會俾人打?_?

2場都就full

無所謂LA睇roselia我都係ppp[sosad]

2場都就full

條友比說話我聽
好賤格#oh2#

Btw
https://youtu.be/XQkemprGoA8

2場都就full

條友比說話我聽
好賤格#oh2#

Btw

岩岩睇完正想貼上黎[sosad]
nonchan把老牛聲[shocking]

2場都就full

條友比說話我聽
好賤格#oh2#

Btw

Cow aspect :)lm

2場都就full

條友比說話我聽
好賤格#oh2#

Btw

想睇埋佢邊彈邊唱會唔會再變身[photo]

2場都就full

條友比說話我聽
好賤格#oh2#

Btw

想睇埋佢邊彈邊唱會唔會再變身[photo]

用老牛聲[sosad] [banghead]
又話最高可以去到e6,想聽下假音non醬:P

O:-)

RAS新single又有得抽活動O:-)

YIKINA#yup#

YIKINA#yup#

yikina#bye#

講左咩活動喇咩?_?

講左咩活動喇咩?_?

未啊
成日都係咁 係咪都整張CODE俾你抽左先[sosad]

又無拎到活動3星:o)
好心佢個分set低啲啦

好心佢個分set低啲啦

呢類活動都出左一段時間...你識唔識玩

好心佢個分set低啲啦

邊有時間玩咁多場呀 #oh2# #oh2# #oh2#

好心佢個分set低啲啦

唔玩又要拎卡:o)

不過而家好似有得換
你中多d重覆用 michelle換番黎都得

好心佢個分set低啲啦

不過而家好似有得換

玩咁多場[999]
玩三場左右要送晒啲獎勵啦

YIKINA#yup#

yikina#bye#

你又鍾意?[sosad]

好心佢個分set低啲啦

不過而家好似有得換

被拋棄的michelle:~(

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 19/7/2019 17:55
今天貼文總數: 680 | 累積文章數目: 6,530,204

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺