主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 Apps台內。

有關帖文題目顯示香港字問題

一直以來,不少會員反映討論區帖文題目未能正常顯示香港字,由於此項更新牽涉整個系統,故一直未能完善。然而我們明白各會員對此有一定需求,決定於星期三早上7時短暫「熄登」更新系統,解決題目顯示問題,預計需時兩小時。不便之處,敬請原諒。

更新完成後題目將支援香港字、大部分日文及韓文字體,字數限制將由現時25個全形字符增加至30個。與此同時,討論區桌面版將增設M版現有的回帶及追蹤功能,發表頁面的題目輸入位置亦會加入字數提示功能,希望能改善大家的使用體驗。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章

高登主頁 » 討論區 » Apps台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

跳至第

發起人
[I/A] Puzzle & Dragons [20] 筋肉人合作第3弾!
1001 個回應
睇埋個機率 再決定抽唔抽:-[lm

咁既pool不了#ng#lm

初心盃 [sosad] [sosad]
[img]https://pad.gungho.jp/member/ranking/img/057_gunfes2019_cup2/ss01.jpg[/img]

豪鬼天降盃?@_@lm

A神都話唔抽@_@lm @_@lm

轉個頭又POST張圖出黎8抽6限#kill2#

我只係想睇進化料渣我Hi Auntie:-[lm

A神都話唔抽@_@lm @_@lm

好多都有冇咩意慾抽[bouncer]lm

唔會囉#ng#lm

唔會囉#ng#lm

聽住先

唔會囉#ng#lm

聽住先

真香

又冇咖哩xx(
雷太係咪真係同勁ho反面xx(

今次連確定限都唔係 :o)
[img]https://pad.gungho.jp/member/lineup/otoku/img/190524/top.jpg[/img]

或者係覺得已經有7個虹幣掛,
但呢個係gungfest呀gungho,
全部野除左小器之外都唔知講咩好

合作復刻又出埋啲咁勁既手段,比完砂糖你食而家開始要你食屎xx(

唔會囉#ng#lm

聽住先

真香

睇到d字眼令我好想block Z_Z

水時光魔狼火龍機極醒??#hehe#

可靠消息確認一定有火龍機極醒 #good#lm

火龍機極醒咗好耐啦#oh# #oh#

今次強化完加珠可唔可以順手極醒埋天秤

有冇巴打有上年gungfes經驗 想知下午先到會唔會買唔到ミル#adore#

有冇巴打有上年gungfes經驗 想知下午先到會唔會買唔到ミル#adore#

好似話要派隊衝入場先有機會買到 [sosad]

巴打係日本?[shocking]

有冇人識人賣暗miru?炒價可
貴唔緊要 最緊要信得過:)

@_@ [yipes]

yes 打算26號去掃下會場龍同買ミル 所以入黎問下[sosad]

yes 打算26號去掃下會場龍同買ミル 所以入黎問下[sosad]

[flowerface] 到時可唔可以幫呢度d巴打拎免費一抽

[flowerface] 到時可唔可以幫呢度d巴打拎免費一抽

點拎#adore#

點拎#adore#

驚入面個其他 > gungfes2019度有
https://event.gungho.jp/fes/2019/present/

跳至第

高登主頁 » 討論區 » Apps台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/6/2019 2:53
今天貼文總數: 1,305 | 累積文章數目: 6,516,331

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺