主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 成人台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
[性病專家入]五年前叫個雞﹐而家驚中招
42 個回應
勒布朗

Member
我五年內叫過兩次雞﹐而家近排賓州同個袋同生毛個位好痕﹐無生過野﹐係生緊毛定係中招:~(:~(

#good2#0    #bad#3  
標籤:
樓主五年內先叫過兩次雞 ?
咁少?

樓主五年內先叫過兩次雞 ?
咁少?

當幫人問:~(:~(

RIP:-(

樓豬偷人名, 勒布朗 慘

RIP:-(

生熱痱

生熱痱

賓州同春袋都會生[???][???]

點解係用5年前黎問而唔係用上一次性交發生時間黎問?

因為對上係兩年前叫過雞,唔知有冇關系#adore#[???][???]

因為對上係兩年前叫過雞,唔知有冇關系#adore#[???][???]

以我所知....性病潛伏期好短, 唔會過4個月/半年, 係得aids可以潛過1年, 有錯勿插 #cn#
我知既原因係十年前刻意喺關口村玩真軍, 1個禮拜後後悔, 雖然冇唔妥但都上網搵資料睇 [sosad]lm

影D相睇下

以我所知....性病潛伏期好短, 唔會過4個月/半年, 係得aids可以潛過1年, 有錯勿插 #cn#
我知既原因係十年前刻意喺關口村玩真軍, 1個禮拜後後悔, 雖然冇唔妥但都上網搵資料睇 [sosad]lm

#adore##adore#

影D相睇下

無生野﹐無咩特別

陰虱,去公廁都會中

陰虱,去公廁都會中

咩黎﹐有冇得醫

影D相睇下

Hi 你, 無生野都要呃相睇, 襯哂你id [sosad2]lm

陰虱,去公廁都會中

如果個人同衣服掂唔到屎坑應該唔會因為公廁而中招 :O

我條野生左粒好似暗瘡嘅野好痛 想問有無人知咩黎 好向左走向右走驚:~( :~(

陰虱,去公廁都會中

咩黎﹐有冇得醫

陰蝨是pubic lice, 俗稱三角蝨,是寄生蟲,寄生在人體的陰毛及毛囊,以吸血維生,所以會令患者痕癢。如頭蝨一樣,不過寄生在陰毛。

如果覺得好痕,著白色貼身底橫時,在袋袋位發現有一點點紅色,即是惹到,紅色點點係陰蝨產 卵。

患者最好剃哂啲毛毛,仲要用藥水杜蝨,因為啲蝨會捐入毛囊,啲藥水藥房都有得賣。

叫得做性傳染病,當然係性接觸傳染,所以用公厠唔會惹到,但去gym 共用浴巾,或同人一齊著同一條底底,有機會惹到:D

陰虱,去公廁都會中

咩黎﹐有冇得醫

陰蝨是pubic lice, 俗稱三角蝨,是寄生蟲,寄生在人體的陰毛及毛囊,以吸血維生,所以會令患者痕癢。如頭蝨一樣,不過寄生在陰毛。

如果覺得好痕,著白色貼身底橫時,在袋袋位發現有一點點紅色,即是惹到,紅色點點係陰蝨產 卵。

患者最好剃哂啲毛毛,仲要用藥水杜蝨,因為啲蝨會捐入毛囊,啲藥水藥房都有得賣。

叫得做性傳染病,當然係性接觸傳染,所以用公厠唔會惹到,但去gym 共用浴巾,或同人一齊著同一條底底,有機會惹到:D

非gay ﹐但無紅色點點喎﹐係咪普通生毛痕[???][???]

我五年內叫過兩次雞﹐而家近排賓州同個袋同生毛個位好痕﹐無生過野﹐係生緊毛定係中招:~(:~(

一般性傳染病,無論梅毒、淋病、性病孢疹、性病疣、衣原體、陰蝨等,大概2個星期至最多3個月內,會有唔同嘅病癥發出嚟,好易察覺得到。

如果HIV,感染初期頭幾星期係急性感染期,只有50%患者會出現如重感冒、腹瀉、淋巴脹大、出紅疹等病癥,或者完全冇病癥。之後會進入漫長嘅無病癥潛伏期,可達7-10年。

乙型、丙型肝炎都可從性接觸感染,但冇明顯性病病癥,但可能會有眼黃、皮膚黃、消瘦、食慾不振等肝炎病癥。

你話5年內叫過2次雞,但最近一次係幾時呢?你要講對上一次吖嘛。

如果係近期嘅,毛毛位痕可能係陰蝨, 病癥及醫治建議睇返對上一個po

一般性傳染病,無論梅毒、淋病、性病孢疹、性病疣、衣原體、陰蝨等,大概2個星期至最多3個月內,會有唔同嘅病癥發出嚟,好易察覺得到。

如果HIV,感染初期頭幾星期係急性感染期,只有50%患者會出現如重感冒、腹瀉、淋巴脹大、出紅疹等病癥,或者完全冇病癥。之後會進入漫長嘅無病癥潛伏期,可達7-10年。

乙型、丙型肝炎都可從性接觸感染,但冇明顯性病病癥,但可能會有眼黃、皮膚黃、消瘦、食慾不振等肝炎病癥。

你話5年內叫過2次雞,但最近一次係幾時呢?你要講對上一次吖嘛。

如果係近期嘅,毛毛位痕可能係陰蝨, 病癥及醫治建議睇返對上一個po

對上一次叫雞係兩年前

對上一次叫雞係兩年前

咁樣唔關性病事喇,如果冇去gym同人共用浴巾,都唔會係陰蝨。

我估係熱氣或濕疹痕啫,有濕疹醫濕疹,冇嘅話去飲杯涼茶下吓火。夏天太熱著緊身底橫有汗疹都會痕,或者轉著boxer, 或返到屋企轉返條boxer 囉

對上一次叫雞係兩年前

咁樣唔關性病事喇,如果冇去gym同人共用浴巾,都唔會係陰蝨。

我估係熱氣或濕疹痕啫,有濕疹醫濕疹,冇嘅話去飲杯涼茶下吓火。夏天太熱著緊身底橫有汗疹都會痕,或者轉著boxer, 或返到屋企轉返條boxer 囉

大脾喇都會好痕

對上一次叫雞係兩年前

大脾喇都會好痕

汗疹汗斑嚟架啫,沖完涼擦啲爽身粉喇#hehe#

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 19/7/2019 14:46
今天貼文總數: 629 | 累積文章數目: 6,530,153

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺