主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章

跳至第

發起人
金融男被嘲廢紙 10年後用錢打老師 《東張西望》揭校園欺凌真相
55 個回應
如果個學生係大陸人應該大把人撐個呀 sir[sosad] [sosad]

叫莊洋洋,成身人民幣,十成十係大陸仔

長大後洋洋成績一直未如理想,大學亦因為成績欠佳而輟學
香港得18%入大學率入到大學成績都唔錯啦:O

佢講你就信:o)

hku space掛

佢講你就信:o)

一直未如理想 又讀到大學 公大定豬大Z_Z

表面證供我覺得教師抵打,唔係咁深仇大恨鬼得閒揾返小學阿sir玩9佢

[sosad]

進行公投決定學生退學與否。李老師迫成績差的他簽一份退學信,之後在全班面前講:「邊個贊成佢留低就舉手」,若未能達致全體贊成,將會交封退學信予校長。最後洋洋求了很多同學幫手,才一致贊成他留低,無須踢出校。

想像到一個小學生要周圍求人個情景,應該好慘:-(

呢樣野學校行政上講唔通掛? 要人寫求情信係都PTA家長其他老師學董
同班同學求情信, 似係個老師同佢有仇, 拎一堂時間去玩佢咁.

進行公投決定學生退學與否。李老師迫成績差的他簽一份退學信,之後在全班面前講:「邊個贊成佢留低就舉手」,若未能達致全體贊成,將會交封退學信予校長。最後洋洋求了很多同學幫手,才一致贊成他留低,無須踢出校。

呢樣野學校行政上講唔通掛? 要人寫求情信係都PTA家長其他老師學董
同班同學求情信, 似係個老師同佢有仇, 拎一堂時間去玩佢咁.

閱讀理解拎咩??_?

11張紙幣撻面“造成身體傷害”

閱讀理解拎咩??_?

肯定好過你囉

入到大學但因為成績太差而比人踢出黎, 仲難

唔太信
用叉拮到流血都唔同家人講?
我覺得條友似吹大搏同情多:o) :o) :o)

十年前嘅教師應該唔敢體罰, 尤其留傷痕, 咁憎佢點會唔告到佢Hi Hi, 都十幾歲啦

言語侮辱就唔奇, 九成老作

當時裁判官嚴舜儀告誡他:「受唔受人尊敬唔係睇你搵幾多錢,咁好侮辱你知唔知?」

個官係咪活喺平衡時空[sosad]

如果事主無老作

個老師求神拜佛都要事主風山水起

事主唔掂想攬炒一定搵老師

[sosad] 事主風山水起咪等如害人
佢咪話左害人輸錢所以唔再做倫敦金[sosad]

雖然老師好多係人渣[sosad]

教畜vs金融狗,高登仔撐邊隊?

老師侮辱學生就得
學生侮辱老師就犯法
香港司法又贏#yup#

教畜vs金融狗,高登仔撐邊隊?

金融狗#yup#

唔太信

十年前嘅教師應該唔敢體罰, 尤其留傷痕, 咁憎佢點會唔告到佢Hi Hi, 都十幾歲啦

你以為啦
同佢同一間小學,睇住一個老師抽起個同學,啲枱櫈都反曬,最後個男仔係有跌落地。
雖然佢真係好百厭成日挑戰啲老師,但果下真係成班都嚇親:O
之前呢間小學都試過有老師掌摑三個學生上新聞啦。

唔太信

你以為啦
同佢同一間小學,睇住一個老師抽起個同學,啲枱櫈都反曬,最後個男仔係有跌落地。

咁你識唔識呢單野個教畜

唔太信

你以為啦

咁你識唔識呢單野個教畜

就咁睇而家既教學名單(唔知係咪全部),
得四個姓李,做左咁多年,個職位可以自己諗下係邊個,我都淨係對果位個名有印象(唔係講緊佢一定就係果個受襲老師)。
有印象佢係幾嚴厲既老師黎,
但唔知佢有無做呢啲行為。

唔太信

你以為啦

咁你識唔識呢單野個教畜

就咁睇而家既教學名單(唔知係咪全部),
得四個姓李,做左咁多年,個職位可以自己諗下係邊個,我都淨係對果位個名有印象(唔係講緊佢一定就係果個受襲老師)。
有印象佢係幾嚴厲既老師黎,
但唔知佢有無做呢啲行為。

係 “行政老師名單”

靠倫敦金呃呃氹氹賺番黎既錢有咩好炫耀?
死全家啦垃向左走向右走圾 仲咁厚臉皮借東張幫自己發聲
人無恥則無敵

係真唔係呀
用叉插手
不過歌邊都一擔擔
一個靠分睇人
一個靠錢睇人
咩價值觀嚟

係真唔係呀
用叉插手
不過兩邊都一擔擔
一個靠分睇人
一個靠錢睇人
咩價值觀嚟

聽條好樣講野都知有d問題

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 25/6/2019 13:25
今天貼文總數: 467 | 累積文章數目: 6,519,733

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺