主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章

跳至第

發起人
【推到完場】法案委員會會議「涂謹申 VS 石禮謙」之戰
442 個回應
區諾軒 #ng#
係咪真係佢提名?#no#

泛民唔提唔得, 唔提就自動當選, 幾混亂都冇用
就算佢選咗主席都無關係㗎,泛民照舊唔承認得唔得?正如佢唔承認石禮謙係主持一樣

區諾軒 #ng#

自動當選又點,你都話佢非法ga la

石生好野,又多一日時間拉布#yup#

區諾軒 #ng#

就算佢選咗主席都無關係㗎,泛民照舊唔承認得唔得?正如佢唔承認石禮謙係主持一樣

正確係咁
但香港本身已經唔正確[sosad]
到時只會無視你
如果可以憑公義解決
咁好多野都已經解決咗[sosad]

泛民終於集體出嚟見記者啦

區諾軒 #ng#

正確係咁
但香港本身已經唔正確[sosad]
到時只會無視你
如果可以憑公義解決
咁好多野都已經解決咗[sosad]
又啱 :-(

區諾軒 #ng#

你泛民唔認咪唔認囉[sosad]
到時秘書處認建制咪得囉[sosad]
呢鑊根本係林鄭請嘅陳維安搞事[sosad]

石禮謙呢D 形象及說話好吸到唔知頭唔路的人好感

如果仲有人唔知頭唔知路我都唔知講咩好

笑到Hi Hi 吸好感[sosad]

下次開會又要秘書處問邊個主持會議[???]

石禮謙呢D 形象及說話好吸到唔知頭唔路的人好感

如果仲有人唔知頭唔知路我都唔知講咩好

笑到Hi Hi 吸好感[sosad]

呃like[sosad]

區諾軒 #ng#

陳維安孭鑊就九成㗎啦,但佢孭鑊都唔代表可以推翻內部委員會有關石禮謙嘅指引喎

下次開會又要秘書處問邊個主持會議[???]
秘書處根本就唔會問,佢已經認定咗係石禮謙做主持

區諾軒 #ng#

陳維安孭鑊就九成㗎啦,但佢孭鑊都唔代表可以推翻內部委員會有關石禮謙嘅指引喎

條好樣完約會有返一官半職一係就做財團顧問齋出糧

今日唔再開會,又哥以拖多幾日?

呢個post好多五毛
商台新聞部bias得好緊要
石禮謙俾人包圍就出名
范國威跌低就「有議員」跌倒

商台新聞仲賤過cc支vb好多

用字上cc支vb係賤,商台係又賤又辣

呢個post好多五毛
商台新聞部bias得好緊要
石禮謙俾人包圍就出名
范國威跌低就「有議員」跌倒

商台新聞仲賤過cc支vb好多

用字上cc支vb係賤,商台係又賤又辣

兩間都係垃向左走向右走圾:o)

香港議會終於步入廿年前既台灣化[sosad]

以前會覺得台灣議會打交唔文明[sosad]

跟本就係被壓制下正常事情

我覺得政府今次太有自信捻住強勢通過。但點知台灣擺明唔buy,美國又公開表示擔憂。加上貿易戰美國強勢令商界都開始擔心會出事所以依家建制派除左做馬嬲戲應付之外應該唔敢真係硬推

好打得連牛屎佬潜建都搞唔掂啦,係要強勢就搵人捉晒泛民走再通過丫笨

呢件事唔係頂硬上投完票通過就當完咗
平時個啲係,係因為港豬冇反應
但今次投完票後係有後果
美國已經準備緊

廿年前讀書有位台灣老師
同我地講過呢啲係民主同社會被壓迫既表現

事隔好多年先真正明白:-(

廿年前讀書有位台灣老師
同我地講過呢啲係民主同社會被壓迫既表現

事隔好多年先真正明白:-(

Metoo,當年覺得台灣好傻的嗎,諗返起自己仲傻的嗎

[img]https://upload.cc/i1/2019/05/11/2uYEBU.png[/img]

[sosad2]lm [sosad2]lm

虫態死咗去邊

[img]https://upload.cc/i1/2019/05/11/2uYEBU.png[/img]

#yup#bg

[sosad] [sosad] [sosad]

佔中個陣啲商家佬咁不滿
宜家攬炒其實都唔錯
普通窮向左走向右走本身就nothing to lose,對佢地影響不大 :D

依個logic最大盲點在於
商家佬立法後可以走佬去外國
最後留低啲窮向左走向右走被引導[sosad]

exactly. 幾時都係窮既受罪

窮就係原罪,唔俾窮既改變,攬炒就最好

Agger[sosad]yup

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 20/6/2019 12:13
今天貼文總數: 590 | 累積文章數目: 6,517,560

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺