主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章

跳至第

發起人
[46秒KO]「點穴大師」鼻樑被徐曉東打斷落敗
193 個回應
練拳不練功,到老一場空。
而家好多所以宗師,有形無實。
就算係武術比賽都係得個樣。

如徐曉東同館長對打,唔知邊個勝算高?

得罪講句,真係有料嗰班都唔會夠職業級打

徐曉東不嬲都講係玩業餘MMA
樓上話徐曉東嗰班不如諗下點解業餘都打得贏班大師啦[sosad]

邊個係大師,全部無人識。臨記黎架咋。打假使鬼MMA打,内行一睇就知龍與鳳。

:o)

真正既武術大師唔出手係常識吧#yup#

啱啱上微博搵,原來個咩田野嗰晚都有打,打跆拳道,俾人一腳ban到跪低,有片之餘仲有幾篇賽前訪問,我唔信咁都叫無人識[sosad]

但其實我都覺得翻花舞袖 有d道理
當然我唔認同支那武術有所謂大師啦, 係既都係觀賞用多過實際
但冇理由班"大師"會同你癲, 搵食架大佬, 俾你皺皮仲點出黎撈?
唔熟支那野, 有冇人search下佢d對手係咪真係"武術大師",定只係老臨?[sosad]

班大師見你徐曉冬唔多勁 搏一搏贏左更上一層樓
或者啲徒弟焗佢打 佢要面就要打 佢都唔想

「點穴大師」身材細2個碼都有, 點搏贏?應該係收錢打

如徐曉東同館長對打,唔知邊個勝算高?

冇得打...身型磅數都唔同
館長成日同啲有練體能既人打
唔係個啲國術大師

又搵D公園阿叔打Z_Zlm 捨得搵功夫傳奇果D打未

徐曉東打的這種是不是叫傷殘MMA[sosad]

2017年5月,徐曉冬在錄製《冬哥辣評》節目中,稱呼陳式太極拳傳承人陳小旺為「騙子」、「狗」。此外,徐曉冬多次在網上宣稱,陳小旺於2012年10月在湖南衛視的節目中,迎戰有「中國第一大力士」之稱的龍武時,因事先付給龍武錢,所以比賽是假的。隨後,多個媒體轉載該內容,如「徐曉冬揭發陳小旺造假」等。

據此,陳小旺將徐曉冬告上法庭。2018年10月,北京市西城區法院判決徐曉冬侵犯陳小旺名譽權,判決徐曉冬賠償陳小旺損失並賠禮道歉。裁定書顯示,徐曉冬已履行金錢義務,但未履行公開賠禮道歉義務。因此,限制其實施高消費及非生活和工作必需的消費行為。

原來唔道歉( 對與錯心照啦, 中國法院)都會扣社會信用。

2019.05.18徐晓东谈与吕刚比赛为何要化妆并化名徐东瓜

https://www.youtube.com/watch?v=FKgil8n8sCI

徐曉東打假之後, 國家唔比佢坐飛機高鐵

#yup#

中國武術宗師 , 都唔止輸比 徐曉東,

我不是只是睇徐曉東, 也有睇其他

迎戰其他都是秒, [sosad]

中國武術宗師 , 出去打一場正常打輸, 都是做不到

聽老人家講過個古仔, 黃飛鴻最後娶o既老婆, 莫桂蘭晚年黎左香港
有次響街市同個咕喱嘈交, 個咕喱作狀想用支擔挑打佢, 莫桂蘭單手一下就練爆左支擔挑

以前國術都仲有真材實料o既, 不過都成百年前o既事...

用下個腦啦
擔挑應該竹做
人手練得爆嘅話
前臂咪大象腿咁粗
呢d濕Seven傳言用嚟向左走向右走化d傻勁信所謂中國功夫架咋

#good#

聽老人家講過個古仔, 黃飛鴻最後娶o既老婆, 莫桂蘭晚年黎左香港
有次響街市同個咕喱嘈交, 個咕喱作狀想用支擔挑打佢, 莫桂蘭單手一下就練爆左支擔挑

用下個腦啦
擔挑應該竹做
人手練得爆嘅話
前臂咪大象腿咁粗
呢d濕Seven傳言用嚟向左走向右走化d傻勁信所謂中國功夫架咋

#good#

曾聽講大刀王五 係八國聯軍時用銅板當子彈擊到洋鬼子

如果係真, 大清早就統一全世界:o)

#good#

用下個腦啦
擔挑應該竹做
人手練得爆嘅話
前臂咪大象腿咁粗

#good#

[img]http://livedoor.blogimg.jp/jin115/imgs/e/b/eb3beefe.jpg[/img]

用下個腦啦
擔挑應該竹做
人手練得爆嘅話
前臂咪大象腿咁粗

#good#

[img]http://livedoor.blogimg.jp/jin115/imgs/e/b/eb3beefe.jpg[/img]

[sosad] [sosad] #good#

聽講過個家傳戶曉嘅古仔, 某外星王室姊弟䦧牆,細佬用鎚掟家姐,家姐一手練爆左個鎚,後黎細佬揾埋綠巨人、復仇女神同邪神返屋企覆桌,都係唔夠家姐打

結論:外星人係堅揪嘅

聽講真係用黎冧友 係俾共產黨搞到純晒

無人覺得徐曉冬自己先係炒作個下好笑。佢係掂就走去打返MMA啦。
打埋曬d二打六。

係人地踢佢館喎
佢話國術係假
班大師走去挑人機
輕鬆錢點解唔賺:o)

我對大陸d野永遠保持懷疑態度。

岩, 當D國術佬想吐氣揚眉, 佢挑機前點都會FD搭FD, 搵D唔出名既MMA黎過兩招先呀
點會直接搵徐曉東打
所以我同意上面有人講, 似係徐曉東搵人返黎炒作自己

徐曉東佢自己造唔造假唔重要
所謂華夏武術要證明自己好簡單
上擂台搵個MMA打贏就得O:-)

除左徐曉東D臨記
可能無華夏武術大師打算要證明自己

梗係啦 唔驚你d點穴咩 一百年內必死喎

呃人嘅最高境界係呃埋自己

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 27/6/2019 18:24
今天貼文總數: 654 | 累積文章數目: 6,520,660

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺