主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

有關帖文題目顯示香港字問題

一直以來,不少會員反映討論區帖文題目未能正常顯示香港字,由於此項更新牽涉整個系統,故一直未能完善。然而我們明白各會員對此有一定需求,決定於星期三早上7時短暫「熄登」更新系統,解決題目顯示問題,預計需時兩小時。不便之處,敬請原諒。

更新完成後題目將支援香港字、大部分日文及韓文字體,字數限制將由現時25個全形字符增加至30個。與此同時,討論區桌面版將增設M版現有的回帶及追蹤功能,發表頁面的題目輸入位置亦會加入字數提示功能,希望能改善大家的使用體驗。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章

跳至第

發起人
香港有跌打醫館率先為中國反擊美國加關稅!
122 個回應
哦,呢間野廿年前最後一次幫襯
果時已經交左俾仔打理,佢d功力同老豆冇得比,從此已冇幫襯

香國成以前係第四座開鋪,佢算係犀利。

老街坊

定係夜晚果個掛?而家日頭香國成,夜晚判左俾人做

講真 平時有幾多美國人去睇?[sosad]

有向左走向右走咩,就係冇至做埋呢d 傻的嗎 野,唔賣港邊有著數吖!

美國人根本唔知佢係醫館[sosad] [sosad]
你招牌冇英文都起碼加翻個紅十字啦
唔好話美國咁遠
就近近地中國對上班北極熊都唔睇啦

跟中共国間餐廳風?_?

《種族歧視條例》於 2008 年 7 月制訂、 2009 年 7 月 10 日起全面生效。根據《種族歧視條例》規定,在下列範疇內基於某人的種族而歧視、騷擾及中傷該人,即屬違法:

僱傭;
教育;
貨品、設施及服務的提供;
處所的處置或管理;
公共團體的投票和參選資格;
大律師事務提供見習職位或租賃的事宜;
參與會社的活動。

放心,中國香港市法律好平等,唔會睇政治立場做判決

Z_Z

平機會做野

揾鬼睇咩,平時都冇幾個香港人入去睇啦[sosad] [369]

老街坊

跌打同醫生,呢區都好多人專登去睇

牛池灣個醫生排到傻

老街坊

跌打同醫生,都好多街外人專登搭車去睇

牛池灣個醫生排到傻

唔好話美國咁遠

你地誤會啦, 佢目標係投美慨美藉華人
如果針對鬼佬點都google translate 英文

唔好話美國咁遠

你地誤會啦, 佢目標係投美慨美藉華人
如果針對鬼佬點都google translate 英文

雖然成日話外國勢力,但中國勢力從來都係世界第一

https://www.am730.com.hk/news/%E6%96%B0%E8%81%9E/%E3%80%90%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B%E3%80%91%E6%9E%97%E9%84%AD%EF%BC%9A%E5%A4%96%E5%9C%8B%E5%8B%A2%E5%8A%9B%E4%BB%8B%E5%85%A5-%E4%B8%AD%E5%A4%AE%E9%A7%90%E6%B8%AF%E6%A9%9F%E6%A7%8B%E8%A1%A8%E6%85%8B%E6%98%AF%E7%90%86%E6%89%80%E7%95%B6%E7%84%B6-173334

一間醫館可以徵收'關税'?_? 以為自己係税局?_? 海關?_? xx(

[369]

#no# 中聯辦
私設稅款 港獨行為

國防 hk 唔理得

唔好話正宗鬼佬,佢間醫館成年都唔知有冇一個揸美國護照既香港人入去睇:o)

全慈雲山都知香國城間野正垃圾,梁華Hi打佢廿條街,仲好意思搞埋d白痴野

弱智架喎

全慈雲山都知香國城間野正垃圾,梁華Hi打佢廿條街,仲好意思搞埋d白痴野

梁華好似無佢咁多客喎

家父講過梁華係早期掛毛澤東喺舖…

讀咁多書做醫館都可以咁 0N 九.
真替啲病人擔.
想代正苦征稅是可以的,要先向稅局登記,批咗先可以做,
香港只有指定商品有進口稅,
隨便話征關稅, 屬訛騙行為.
有冇高登燃去海關及稅局舉報.

講真啲大陸貴族駛向左走向右走你啲賤民同佢擔心咩!
分分鐘枱面做緊戲,枱底握晒手。

家父講過梁華係早期掛毛澤東喺舖…

好多都掛,泰菜常見

梁華好多年前睇過下

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/6/2019 0:37
今天貼文總數: 1,277 | 累積文章數目: 6,516,303

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺