主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
而家留守啲人,真係睇見都心酸
389 個回應
係咪真係即場放走?

係 我走緊 但比人mark晒身份證同樣

睇嚟今次啲警犬唔想搞到咁大

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,
泛民班fans 可以大條道理話你地衝完乜事都無
仲唔係鬼? :-(

佢地一早都覺得衝擊既係鬼架啦
成班食屎狗xx(

係咪真係即場放走?

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,

成班食屎狗xx(

泛民班友
個個都話係鬼啦
佢地想做獨市生意嘛
最好全世界得佢一枝旗

係咪真係即場放走?

從此去唔到澳門O:-)
不過又無乜好去[369]

係咪真係即場放走?

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,

成班食屎狗xx(

泛民班友
個個都話係鬼啦
佢地想做獨市生意嘛
最好全世界得佢一枝旗

又係你件日日叫人衝
自己唔向左走向右走衝嘅廢物

今次真係犬贏哂...
收放自如全部係掌握中,唔會好似上次咁突然用明顯過量既武力引爆群眾,
障礙物清得快,人牆控制人群控制得好順心想你點走就點走,
知道你唔會燒車唔會搞鋪頭只會用公家野做路障就放你去路中心企,
增援一到就一網打盡
真係見到都心酸,用咁多人前途幫佢搞左場意料之內既習訓[sosad]

一批五年來都演練緊。 另一批人, 一係就坐監, 一係就素人。 然後策略係2014年已經證實左唔work既佔領, 裝備又冇。 好似平行時空咁。

本身今次都無plan,自然用番舊手段
唔work就必定架啦:-(

不如話五年前個批人, 一係坐緊監, 一係無出黎#bye#

係咪真係即場放走?

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,

成班食屎狗xx(

泛民班友
個個都話係鬼啦
佢地想做獨市生意嘛
最好全世界得佢一枝旗

又係你件日日叫人衝

衝向左走向右走過好多次啦
今次係無謂犧牲先唔去啫
雨傘革命
邊單大獲野唔係度
傻的嗎仔

今次真係犬贏哂...
收放自如全部係掌握中,唔會好似上次咁突然用明顯過量既武力引爆群眾,
知道你唔會燒車唔會搞鋪頭只會用公家野做路障就放你去路中心企,
增援一到就一網打盡
真係見到都心酸,用咁多人前途幫佢搞左場意料之內既習訓[sosad]

一批五年來都演練緊。 另一批人, 一係就坐監, 一係就素人。 然後策略係2014年已經證實左唔work既佔領, 裝備又冇。 好似平行時空咁。

唉,5年來見盡世態炎涼呀

今次差佬真係贏哂

係咪真係即場放走?

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,

成班食屎狗xx(

泛民班友
個個都話係鬼啦
佢地想做獨市生意嘛
最好全世界得佢一枝旗

又係你件日日叫人衝

今次係無謂犧牲先唔去啫
雨傘革命
邊單大獲野唔係度
傻的嗎仔

咪向左走向右走理個條碌Seven啦 佢撐和理非非架

:-(:-(

係咪真係即場放走?

我諗左一陣,
可能好唔o岩聽
班狗即場放你地走
係因為咁做之後,

成班食屎狗xx(

泛民班友
個個都話係鬼啦
佢地想做獨市生意嘛
最好全世界得佢一枝旗

又係你件日日叫人衝

今次係無謂犧牲先唔去啫
雨傘革命
邊單大獲野唔係度
傻的嗎仔

咪向左走向右走理個條碌Seven啦 佢撐和理非非架

我不嬲都係和理非架啦
你件廢人尋晚冇衝咩???

一早攻唔入立法會就應該散水

而家成班戇居居比黑警圍住等拉:o) :o)
浪費時間浪費精力,咩都改變唔到 :o)

散水咪又和理非非無下文
唔係等被拉
根本成班走唔到 被圍住

Hi知你班鍵盤戰士勁啦
義士根本唔應該為你地班Hi Hi犧牲

佢哋唔係被圍住,係等緊俾人圍住
你話我幫公安講說話我都要講㗎喇
玩捉玩左兩個鐘,俾晒機會你散水,記者提佢哋唔走就無得走,無人聽
而家登記就放人,仲想點?

你話我幫警犬講說話我都要講㗎喇
成班傻的嗎仔成晚就淨係搬吓鐵馬、搬吓垃圾桶、勁叫同埋打咭,就算警犬唔嚟趕,班傻的嗎仔都只係企埋一邊同打吓咭之嘛:o)
見警犬次次埋嚟趕都無唔俾走,睇得出佢哋根本就係唔想拉班傻的嗎仔,只係想佢哋快啲走返屋企訓教Z_Z
只係班傻的嗎仔成日都唔肯走,行一陣又再搬吓鐵馬、又再搬吓垃圾桶、又再勁叫同埋打咭,無無謂謂咁喺度等警犬圍、等警犬拉[banghead]
其實成晚都唔知班傻的嗎仔想做啲乜:o)

黎明二千年出世嘅呢一代唔冼驚逃犯條例
走去衝擊警方防線做乜

義士:~(:~(:~(

今次真係犬贏哂...
增援一到就一網打盡

就算五年前個批人噚晚有出黎,眼見嗰班傻的嗎𡃁仔原來係豬隊友亂勁咁衝嘅,俾著我都快啲返屋企訓教啦,博拉咩[banghead]

其實自己唔衝咪算,難得有人犧牲肯去衝仲Hi勁人[sosad]:o)
所謂話香港人冇得救,仲衝咩呀,為呢班我的家剷港豬犧牲,移民好過[sosad]

今次真係犬贏哂...
增援一到就一網打盡

就算五年前個批人噚晚有出黎,眼見嗰班傻的嗎𡃁仔原來係豬隊友亂勁咁衝嘅,俾著我都快啲返屋企訓教啦,博拉咩[banghead]

亂衝有亂衝好處嘅
可以殺個措手不及

今次真係犬贏哂...
增援一到就一網打盡

亂衝有亂衝好處嘅
可以殺個措手不及

我諗近啲5年黑警都擺咗唔少錢去提升裝備 / 預演 應付呢啲示威情況。抗爭者相比之下簡直就業餘,將來抗爭只會愈來愈難做:-(

:-(

暴力抗爭??
個個好似未發育咁
手無縛雞之力
同差佬打???

其實自己唔衝咪算,難得有人犧牲肯去衝仲Hi勁人[sosad]:o)
所謂話香港人冇得救,仲衝咩呀,為呢班我的家剷港豬犧牲,移民好過[sosad]

勇士喺個戰場殺敵咁衝就有用啫#good# 但係傻的嗎9橫衝直撞喺條街漫無目的咁周勁圍無意義咁衝,我睇唔出有乜嘢要讚喎:o) 唔通我日日衝住咁趕返工都要係為你班我的家剷港豬犧牲緊要讚咩[banghead]
如果以後嘅所謂義士個個都只係傻的嗎9橫衝直撞無意義咁衝,我諗都係快啲移民好過[sosad]

暴力抗爭??
個個好似未發育咁
手無縛雞之力
同差佬打???

傻嘅先正面衝突
人哋全副武裝
梗係一路搞麻煩一路走,確保唔好畀人拉

我冇用,我十點幾走左:~(

今次真係犬贏哂...
增援一到就一網打盡

亂衝有亂衝好處嘅
可以殺個措手不及

我諗近啲5年黑警都擺咗唔少錢去提升裝備 / 預演 應付呢啲示威情況。抗爭者相比之下簡直就業餘,將來抗爭只會愈來愈難做:-(

呢個好明顯
但示威者無相應進化
心酸

今次真係犬贏哂...
增援一到就一網打盡

亂衝有亂衝好處嘅
可以殺個措手不及

業餘[???] :o) 係噚晚嗰班傻的嗎𡃁仔廢!唔知攪啲乜啫[banghead]
你上網睇翻吓魚蛋嗰陣啲舊片,嗰班真勇武義士打到班警犬幾咁狼狽先講啦#kill2#

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/7/2019 7:26
今天貼文總數: 422 | 累積文章數目: 6,529,554

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺