主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

有關解封部份帳號之事宜

早前收到各會員反映一些朋友的帳號可能因誤會導致被封,CEO與管理員團隊商討後,重新審核並決定解封部分只輕微觸犯版規、懷疑被駭的帳號。所有可得到解封的帳號(包括登入電郵及備用電郵)將會收到我們發出的通知,如有用戶收到電郵而未能正常重新登入,可以到「聯絡我們」(http://forum8.hkgolden.com/contactus.aspx)提供你用作註冊的電郵地址、後備電郵地址予我們跟進。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
而家留守啲人,真係睇見都心酸
389 個回應

擋個頭咩,劉小麗同林卓廷琴日已經開到口切割,林卓廷直情話糾察捉到人會交畀差佬:o)

泛民全部食屎狗 :o) :o) :o)

而家佢哋啲fans仲要嚟踩多幾腳xx(

擋個頭咩,劉小麗同林卓廷琴日已經開到口切割,林卓廷直情話糾察捉到人會交畀差佬:o)

小麗老母真係垃圾中嘅垃圾

呢代既後生冇乜腦 做埋d無意義又危險既野 勸世又被話係鬼 開始明白64其中既因由

佢地唔夠人, 無策略, 無裝備, 幾乎手無寸鐵
雖然好佩服佢地勇氣, 但咁做係白白犧牲

係,差佬有支援,佢哋冇,真係走好過,而家仲要畀啲口痕友踩xx(

邊度有live睇? 追得好辛苦

其實啲泛民leader全部都係呢個心態xx(

https://www.facebook.com/RTHKVNEWS/videos/2203971833043117/
RTHK live

盧偉聰02:45見記者xx(

嘩衝出馬路!!

終於唔鴕鳥啦

死有輕於鴻毛 有重於泰山
看自己

終於唔鴕鳥啦

條Hi Hi都係出嚟Hi人係暴徒嘅jexx(

俾子彈歐美政府做嘢就夠,已經證實,靜坐無用的。

終於唔鴕鳥啦

都係個2句啦, 鬧暴徒etc

其實啲泛民leader全部都係呢個心態xx(

當日佢啲打手最向左走向右走黑人憎
係向左走向右走咁話
全部都係屎,緊係揀個無咁屎,所以要投小麗老母
最終真係選到
我Hi老母!

仲未識驚? 一夾就大向左走向右走鑊
走啦,搏乜

又噴胡椒噴霧
Hi Auntiexx(

https://news.now.com/mobile/live

呢代既後生冇乜腦 做埋d無意義又危險既野 勸世又被話係鬼 開始明白64其中既因由

佢地唔夠人, 無策略, 無裝備, 幾乎手無寸鐵
雖然好佩服佢地勇氣, 但咁做係白白犧牲

勇氣[yipes] 傻的嗎就真啦 :o)
睇住成條龍和道無警犬,啲傻的嗎仔淨係搬幾個鐵馬出馬路,再掉啲垃圾就諗住塞住條路就以為係勇武:o)
再跟手打埋咭之後就乜都唔做,坐埋路邊等警犬嚟趕人 [banghead]
唉!你班𡃁仔不如早啲返屋企訓啦:o)

又有一男一女比人夾走左

又噴胡椒噴霧
Hi Auntiexx(

中晒椒xx(

俾子彈歐美政府做嘢就夠,已經證實,靜坐無用的。

問題係歐美政府到底可以做啲乜? [sosad]

做咩班黑警停晒係度

又有一男一女比人夾走左

而家哩個位好危險
好容易被困住
閘住嚟捉

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 24/7/2019 15:26
今天貼文總數: 949 | 累積文章數目: 6,533,243

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺