主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
[admin請入]殭屍五毛冇得搞?
29 個回應
麻生久美子

想問下admin同負責高登IT
殭屍五毛係咪冇辦法處理?_?點解次次都一堆湧哂出黎

#good2#0    #bad#0  
標籤:

幾年前驗証過一次但原來唔係大清洗,有得攪嘅,再驗証一次囉 [sosad]

果D好似話會係咁轉ip
要D 時間先trace 到
或者 大家見有咩疆屍account
集低名同id 報比佢地處理

幾年前驗証過一次但原來唔係大清洗,有得攪嘅,再驗証一次囉 [sosad]

驗証又一大堆人嘈話入唔返個ISP EMAILxx(

有心攻擊根本好難避 佢即時開新AC洗板都得 唔排除E幾日既攻擊係想製造多5看既形象去趕走高登D會員xx( xx(

我都係
個isp email轉左isp一早比人停左
就算話依家再新開都未必有isp email了
依家咩年代
仲興isp mail
淘汰啦
依家度度都用sms認證了

果D好似話會係咁轉ip

你睇IP一定會殺錯好多人
諗下都知學校 公司 一定係好多人用同一個IP上
佢用個VPN同你玩都得啦
都唔明咁多人話BAN IP
同叫摺左高登唔好比人上一樣 [sosad] [sosad]

泛泛又去支持填海喎[sosad]
坪洲就變「中国」人樂園喇[sosad]
[img]https://i.imgur.com/WXgLkB7.jpg[/img]

道高一尺魔高一丈
其實高登是旦請個暑期工mon專殺5毛都搞掂 洗鬼搞咁多野咩

我都係
個isp email轉左isp一早比人停左
就算話依家再新開都未必有isp email了
依家咩年代
仲興isp mail
淘汰啦
依家度度都用sms認證了

sms 認證即係太空卡認證

其實得嘅
好似話好多 account 申請咗幾年都冇講過嘢
可以出通告一次過 bam 晒嗰堆 account ,殺錯咗咪向返 admin 反映囉
做 cd-rom 又唔使 account 嘅

又黎

嘩好向左走向右走多
仲識俾正皮

驗証要set個限期
限期前冇驗証即係非活躍會員
應該要禁言處理
但要俾佢地login番個acc
,俾佢地有申訴機會

之前admin個post,有人提過開監獄區
將堆5毛同非活躍會員掟晒入去
坐幾耐監視乎佢幾耐冇login過
同時應該開個監獄打工區,俾機會非活躍會員貢獻番高登
由高登仔評分,儲分可加快放監
真心想要番個acc咪貢獻番高登囉,好簡單

一隻民國復興都冇人理啦!!!

果D好似話會係咁轉ip

你睇IP一定會殺錯好多人
諗下都知學校 公司 一定係好多人用同一個IP上
佢用個VPN同你玩都得啦
都唔明咁多人話BAN IP
同叫摺左高登唔好比人上一樣 [sosad] [sosad]

以前網上爬係每次連線都唔同ip
block ip會死錯人

你估咁多五毛咩
咁向左走向右走小人既討論區
Fb 做ms 都3萬一個月啦
做高登會唔會太多性幻想
如果高登變一言堂就不如cut 左佢啦
唔想聽自己block 左佢啦
你block 我又無所謂既
不過唔比人講話人五毛要admin 停權
就唔係民主自由囉

驗証要set個限期
應該要禁言處理
,俾佢地有申訴機會

你呢個又太黐線
1. 又叫人認證即是搞晒班會員,好易畀人鬧
2. 貢獻高登,好多人少發言剩睇舖屎,咁都有罪?

我個ISP都唔知幾多年前

驗証要set個限期
應該要禁言處理
,俾佢地有申訴機會

你呢個又太黐線

我講冇login既acc喎,唔係少發言,而係直情冇發言喎
如果有login做cd rom都仲叫做用下個acc
幾年都冇login咁仲需要個acc咩?
佢有冇高登acc對佢有咩影響?

俾夠1年限期你驗證好未?
1年都唔login一次就抵俾人禁言啦!

好癲超多

非常時期
用非常手段啦[fuck]

驗証要set個限期
應該要禁言處理
,俾佢地有申訴機會

趕人走?

黑色5毛警示啦快d出

驗証要set個限期
應該要禁言處理
,俾佢地有申訴機會

你呢個又太黐線

我講冇login既acc喎,唔係少發言,而係直情冇發言喎
如果有login做cd rom都仲叫做用下個acc
幾年都冇login咁仲需要個acc咩?
佢有冇高登acc對佢有咩影響?

俾夠1年限期你驗證好未?
1年都唔login一次就抵俾人禁言啦!

其實唔知佢有冇儲 logon time …

有心攻擊根本好難避 佢即時開新AC洗板都得 唔排除E幾日既攻擊係想製造多5看既形象去趕走高登D會員xx( xx(

開新AC要等一日咪得囉
一日後掃吓D ip, 好多同IP申請多個a/c咪分辨到

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 24/7/2019 10:38
今天貼文總數: 767 | 累積文章數目: 6,533,062

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺