主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
早排有撐警集會播LMF嘅歌,搞到LMF今日出嚴正聲明
76 個回應
揸住張記者證就以為自己好向左走向右走有計#yup#

好難想像班老野播lmf

李燦森其實都唔後生

無李豬烟圖立即正評

K~~~~ 你老豆索K~

班lmf 事?:o)

關lmf 事?:o)

LMF #adore#

係咪數治時代

MP4架喎:o)

媽啊好向左走向右走Seven啊[369] [369] [369] [369]

可以用到邊首?[sosad]

唔Hi到你以為自己好向左走向右走型[sosad]?

我都第一刻諗到呢首#yup##yup#

香港地?

唔Hi到你以為自己好向左走向右走型

Hi乸星 You know what the fücker saying?

香港地?

冚家拎

因乜差事跳跳跳#yup#

配得好過癮[sosad] #good#

好難想像班老野播lmf

李燦森其實都唔後生

大懶堂隻碟我唔記得20年前定21年前買

https://youtu.be/8aXg6t1aiXg

一男子加個頭盔[bouncy]

揸住張記者證就以為自己好向左走向右走有計?

差不多首首都得#yup#

人人為我我為人人
穩定社會背後照舊血淋淋
太多真相無權過問被囚禁
正義聲音永遠為公義抗爭
卑鄙無恥夾硬話人作反
抽絲剝繭無法平反
維權既道路點會平坦
太野蠻莫須有剝奪你自由
犧牲咗嘅生命永遠冇得返轉頭

咁多人行出黎,就係唔想沉默就被人當男朋友。

藍屍廢老,識條鐵。
[fuck] [fuck]

好難想像班老野播lmf

李燦森其實都唔後生

大懶堂隻碟我唔記得20年前定21年前買

我講緊既老野係拎長者卡果班wor[sosad]
冇記錯李燦森早一兩年先做人老豆

LMF啲歌都可以出現喺撐警到!?[sosad][sosad]

#yup# 你唔係閪人就係一條懵能

[sosad]dw 極度不安

依句最正[sosad]

令我諗起以前個長紅毛

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 17/7/2019 18:35
今天貼文總數: 707 | 累積文章數目: 6,529,370

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺