主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 時事台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
精選文章
DeerGamer

跳至第

發起人
[占星友點睇]美國副總統彭斯突然取消原定行程留在華盛頓
75 個回應
仲有,美國昨夜突然對七一立法會單嘢轉軚:O

唐偉康對昨夜立法會衝擊事件中的暴力非常失望

2019-07-02 HKT 20:50

美國駐港澳總領事唐偉康表示,不鼓勵暴力行為,對昨夜立法會衝擊事件中的暴力非常失望。

唐偉康說,不同意有指美國干預香港,亦看不到《香港關係法》有需要更改。他說沒有聽到美國在港營商的公司打算遷離,但他們對修例帶來的社會不穩感到顧慮。美國公司在港長期營運,他們知道香港是一個很好的營商地,有很好的人力資源,法律保障等,香港市民要對香港有自信。

對於行政長官林鄭月娥近日處理反修例衝突的手法,唐偉康說,對方於昨日升旗禮致辭時態度誠懇,認爲林鄭月娥想為香港有更多作為,和會聆聽港人的聲音。

link:https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1466307-20190702.htm

Hi
都換人啦

佢留係香港入商界(好似係)

「唐偉康說,對方於昨日升旗禮致辭時態度誠懇,認爲林鄭月娥想為香港有更多作為,和會聆聽港人的聲音。」
叫佢收Stop la啦

個半月前有篇星座文之前倒數,話六個星期後會有影響全世界嘅大事㗎@_@

兩年前你條向左走向右走Hi夠話要開應變台啦:o)

大家放心,《奇異博士》套戲入面話香港有座聖所,咁啱網上傳聞灣仔有度鬼門

# 有咩靈界大戰最多咪攬炒:-[

# 拎白頭佬去撞門

仲有,美國昨夜突然對七一立法會單嘢轉軚:O

唐偉康對昨夜立法會衝擊事件中的暴力非常失望

2019-07-02 HKT 20:50

美國駐港澳總領事唐偉康表示,不鼓勵暴力行為,對昨夜立法會衝擊事件中的暴力非常失望。

唐偉康說,不同意有指美國干預香港,亦看不到《香港關係法》有需要更改。他說沒有聽到美國在港營商的公司打算遷離,但他們對修例帶來的社會不穩感到顧慮。美國公司在港長期營運,他們知道香港是一個很好的營商地,有很好的人力資源,法律保障等,香港市民要對香港有自信。

對於行政長官林鄭月娥近日處理反修例衝突的手法,唐偉康說,對方於昨日升旗禮致辭時態度誠懇,認爲林鄭月娥想為香港有更多作為,和會聆聽港人的聲音。

link:https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1466307-20190702.htm

Hi
都換人啦

佢留係香港入商界(好似係)

「唐偉康說,對方於昨日升旗禮致辭時態度誠懇,認爲林鄭月娥想為香港有更多作為,和會聆聽港人的聲音。」
叫佢收Stop la啦

佢夠膽facebook開post包佢屎忽開花

咩事先?推

大家放心,《奇異博士》套戲入面話香港有座聖所,咁啱網上傳聞灣仔有度鬼門

# 有咩靈界大戰最多咪攬炒:-[

# 拎白頭佬去撞門

# 用童子尿淋門常開嗰邪陣

個半月前有篇星座文之前倒數,話六個星期後會有影響全世界嘅大事㗎@_@

有些事情我以為可以用人力來改變,可是現在看來只是拖延罷了。

有些事情我以為可以用人力來改變,可是現在看來只是拖延罷了。

Judgement Day 對白

桃園始終還是水浸了。

桃園淹大水汪洋一片 網友呼喊王浩宇

09:082019/07/03

中時電子報 邱珮畇

link:https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190703001355-260407

# 小心法國

樓主要唔要建立一個邪教?
呃下蝦條都好

# 小心法國

有睇陰謀論網站嘅人知我講乜㗎啦#hehe#

見到有咁多網絡打手入嚟開工,可以收工了#bye#dw

:O:O

大家有冇聽話喺屋企儲定兩個星期嘅食物和水?

之前歐洲政府有印小冊子教人咁做。

# 冇事我出返去等2020大揭露先啦#bye#.

美國話中共係人工島射導彈

@_@

大家有冇聽話喺屋企儲定兩個星期嘅食物和水?

之前歐洲政府有印小冊子教人咁做。

# 冇事我出返去等2020大揭露先啦#bye#.

2020下半年美國出大件事?

外星人襲地球:O

天煞:O

@_@

咁會點

@_@

咁會點

射中俄核潛引起火警14死:O [yipes]

:o) 導彈識潛水

:o) 導彈識潛水

反潛導彈:O [yipes]

嘛。有可能只是機件故障/廁所壞咗/冇冷氣呀!的濕碎原因要折返吧。未必一定是外星人打到嚟的。

# 大角星人打到嚟

# 香港九龍冇得避

# 要叫玉皇大帝關二哥打救蒼生

美國人權法案

以前好似傳過美國黃石碼頭會火山爆發

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 21/8/2019 9:42
今天貼文總數: 546 | 累積文章數目: 6,547,294

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺