主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 攝影台內。

【再負荊請罪】全新高登官方app HKG正式上架 會員永久免廣告
是咁的,2016年年尾,我因為忽略會員對手機程式o既需求,做o左一個不明智o既決定,加上一直未有好好回應會員平日訴求,最終令唔少會員不滿。事件並唔單單影響我,亦影響一直以來熱愛高登o既每一名網民,為此再向各位表示衷心歉意。:-(

或者有巴打會講,寫好隻app自然會有人回家。我唔否認自己曾經都抱過呢種僥倖心態,但沉思過後,我明白其實只係寫好一隻app並不足夠,要為高登會員做o既事情實在太多,包括提升網速同改善伺服器穩定、維護自由o既討論空間、鼓勵會員參與創作及討論等。因為,高登最珍貴o既係每一位會員,所以落足心力滿足會員訴求係高登o既首要任務。 ......
精選文章

跳至第

發起人
MK仔女就好心唔好學人行山睇日出
293 個回應
龜頭大過頭

Member
前晚上大東山果班MK仔女,連基本禮貌/常識都冇就唔好學人行山睇日出啦
你地一班人行,都差唔多10個人,搵個冇夜盲嘅帶頭好難咩
一男一女帶頭(好似係情侶),個女嘅就攞住支老練咁光嘅電筒,但係又唔係照住地下,周圍fing,d光就下下都成條柱咁射出黎,究竟照完過對面山又照下出市區係為乜?為左俾對面山d人知你夠錢買依d電筒定係你想做蝙蝠俠?如果我唔係見到你條mk妹我真係以為幻彩詠香江搬左上大東山
做男嘅就帶好你條女行啦,冇能力照顧人學咩人帶女上山

有班人(唔知係咪同一班人)大約 03:45 上到山,又係攞住d老練咁光嘅電筒周圍照,你照人地d營究竟係做乜?影緊相嘅又俾你搞到影唔到
我叫你支電筒照返落地,唔好阻住人影相/訓覺,你仲好意思同fd講d單打說話,mk仔真係唔同d#good#

大約 04:00 你班fd到齊,成班人見到間石屋興奮到好似鄉下仔出城咁,為左上屋頂又大叫又歡呼,搞到另一個營d人出黎叫你地靜d
facebook已經有人話你地d粗口係全個山頭d人都聽到,你地有冇一刻覺得自己好畢同埋好唔顧人感受?

#good2#438    #bad#7  
標籤:
Hi,應該好似個大陸遊客咁,比人教訓下嘛

前晚上大東山果班MK仔女,連基本禮貌/常識都冇就唔好學人行山睇日出啦
一男一女帶頭(好似係情侶),個女嘅就攞住支老練咁光嘅電筒,但係又唔係照住地下,周圍fing,d光就下下都成條柱咁射出黎,究竟照完過對面山又照下出市區係為乜?為左俾對面山d人知你夠錢買依d電筒定係你想做蝙蝠俠?如果我唔係見到你條mk妹我真係以為幻彩詠香江搬左上大東山

有班人(唔知係咪同一班人)大約 03:45 上到山,又係攞住d老練咁光嘅電筒周圍照,你照人地d營究竟係做乜?影緊相嘅又俾你搞到影唔到
我叫你支電筒照返落地,唔好阻住人影相/訓覺,你仲好意思同fd講d單打說話,mk仔真係唔同d#good#

大約 04:00 你班fd到齊,成班人見到間石屋興奮到好似鄉下仔出城咁,為左上屋頂又大叫又歡呼,搞到另一個營d人出黎叫你地靜d
facebook已經有人話你地d粗口係全個山頭d人都聽到,你地有冇一刻覺得自己好Seven同埋好唔顧人感受?

:O
原來件事係咁

Sor囉

facebook已經有人話你地d粗口係全個山頭d人都聽到,你地有冇一刻覺得自己好Seven同埋好唔顧人感受?

原來件事係咁

原來你都在場 #bye#

Sor囉

下次唔好喇鄉下仔 :-[

原來件事係咁

我星期一上左次[sosad]
重陽前一日冇上
只係日出group 熱烈地討論
某啲留言仲要燒埋我地啲影相佬#fire#
呢家知前因,緊係唔會留情[photo]

幾年前上鳳凰山
差唔多到頂個陣有個男既叫我地停一停
話上面有人去緊廁所:o):o):o):o)

等左幾分鐘佢就比我地上去
上十米到 見到地下有用過過既紙巾同水漬
個刻真心Hi出黎
Hi Auntie係條路中間屙尿? 你地成班狗黎架?
而家諗返就覺得班人好向左走向右走無公德心

重有山上d垃圾筒 全部係爆到瀉出黎
香港人行山幾時先識帶走自己d垃圾
900幾米高邊向左走向右走到有人同你清垃圾呀Hi 你fuckfuck

原來件事係咁

重陽前一日冇上

我當日所見嘅影相人都唔嘈,就算真係用電筒亦識得向地下照

原來件事係咁

重陽前一日冇上

巴打你有相既直接推上報啦[bomb] [slick]

我都好向左走向右走憎d人小小事就wow一餐
都唔知wow乜勁 #ng# xx(

幾年前上鳳凰山

個刻真心Hi出黎

900幾米高邊向左走向右走到有人同你清垃圾呀Hi 你fuckfuck

可能佢地覺得路中心屙尿係藝術,又或者驚草叢有昆蟲
不過如果咁驚就唔好學人行夜山

我都唔明點解唔帶返走d垃圾,個袋有位袋到野食上去,點有可能袋唔返d垃圾落去

我都好向左走向右走憎d人小小事就wow一餐
都唔知wow乜勁 #ng# xx(

幫個女仔上屋頂果陣真係嘈到開party咁
冇能力就唔好學人上啦
我亦唔知上屋頂為乜,高得少少,行返幾分鐘路上山仲高 :o)

重陽前一日冇上

巴打你有相既直接推上報啦[bomb] [slick]

我覺得唔好下下都第一野就上報,佢地班友實有上高登,你地班鄉下仔見到依個post唔該反省下

xx(

又蠢又冇文化 教完都唔聽既人真係唔死都冇用#cn#

個晚影相班傻的嗎拎支電筒fing黎fing去:o)

大東經傳媒報下 變左垃圾山xx(
上爛頭營頂又唔知為咩 又危險

連mk都行山[sosad] 今時今日有咩係唔mk:~(

20號夜晚?

打Seven佢啦,勁咁向左走向右走高有向左走向右走黑警上去捉你咩

20號夜晚?

個晚去多人到行年宵咁:o)
嘈到Hi Hi

起底啦

幾年前上鳳凰山

個刻真心Hi出黎

如果人多我實建議繼續行[sosad]

香港山太易行 假日去行熱門山 一定旺過旺角
留係屋企訓覺好過

好想試下行夜山:-(

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 17/6/2019 8:58
今天貼文總數: 637 | 累積文章數目: 6,515,666

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺