主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 創意台內。

有關帖文題目顯示香港字問題

一直以來,不少會員反映討論區帖文題目未能正常顯示香港字,由於此項更新牽涉整個系統,故一直未能完善。然而我們明白各會員對此有一定需求,決定於星期三早上7時短暫「熄登」更新系統,解決題目顯示問題,預計需時兩小時。不便之處,敬請原諒。

更新完成後題目將支援香港字、大部分日文及韓文字體,字數限制將由現時25個全形字符增加至30個。與此同時,討論區桌面版將增設M版現有的回帶及追蹤功能,發表頁面的題目輸入位置亦會加入字數提示功能,希望能改善大家的使用體驗。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章

跳至第

發起人
有冇人有留意蘋果廣告製作公司個廣告
299 個回應
邊個夠膽搵佢製作 [sosad2]lm

有人夠膽搵佢整呀 都唔知點搵佢好[sosad]

#good#hey 睇到廣告以為回到廿年前

其實咩公司黎 [sosad]

[img]https://i.lihkg.com/540/https://na.cx/i/Hg4dc6a.gif[/img]

咩嚟 我睇唔到

[shocking] [shocking] [shocking]
03年好多名人去世
18年又係好多名人去世...

[sosad] [sosad] 網頁都冇個,點做生意

O:-)

廿年前呢個廣告出現過。
我認為係訊號黎,留意有無咩大野發生。

舊日間諜會用數字電台通訊,呢個廣告功能一樣。

廿年前呢個廣告出現過。
我認為係訊號黎,留意有無咩大野發生。

舊日間諜會用數字電台通訊,呢個廣告功能一樣。

@_@ @_@ @_@ @_@

留意,佢會用唔同名黎發出指示。

另一個變化係 「靚蘋果廣告製作公司」

多個靚字。

唔係馬後砲
冇人會覺得心寒咩?
一個乜都contact都冇又old school既冇意義片段一晚播幾次
仲要唔係電視台播錯
係播足幾次喎......

多個靚字。

[shocking] 巴打摩擦力真高

唔係馬後砲
冇人會覺得心寒咩?
一個乜都contact都冇又old school既冇意義片段一晚播幾次
仲要唔係電視台播錯

我係會覺得有啲詭異
一開始以為有一剎那返到廿年前
以為播錯 但當佢再播時個詭異感就更加劇烈

2018-2012= 6[shocking] [shocking] [shocking] #adore#

多個靚字。

[shocking] 巴打摩擦力真高

大約十幾廿年前睇到,留下好深印象。
件事唔簡單,可以十幾年後再繼續,睇黎要通訊的人,係唔會有其他聯絡方法,組織亦好嚴密。

唔係馬後砲
冇人會覺得心寒咩?
仲要唔係電視台播錯

我係會覺得有啲詭異
一開始以為有一剎那返到廿年前
以為播錯 但當佢再播時個詭異感就更加劇烈

利申我係冇睇電視 係睇post先知有件咁既事
我一碌到張gif即刻有當年睇紅van個故講到三個窿個種起雞皮感覺

大家請留意最近香港有咩變化。

其實十幾年前播出時,個廣告已顯得太簡陋,特別引人注意。

用一個咁引人注意方法來發出訊號,究竟想點呢?

無錯,十幾年前係有傍白既,唔會播歌做bgm,然後間公司會以不同名稱出廣告,共通點係條片係放煙花。

蘋果廣告製作公司
靚蘋果廣告製作公司
蘋果電影

留意今晚播出版本時間有長有短。

更加肯定係訊號

係咪tvb無乜廣告所以自己做d廣告出嚟扮有人落廣告?

我覺得似place holder多啲
但就算place holder,都唔會特登好似美源髮彩咁死唔落畫,又乜內容都冇,真心不安@_@
BTW有冇人夠薑整個蘋果系列既廣告#hehe#

世界和平
萬眾歡騰
蘋果電影
三佢嘢好似唔係好有關聯#oh#

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 25/6/2019 5:27
今天貼文總數: 367 | 累積文章數目: 6,519,633

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺