主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式-關]  [懷舊模式-開]  [Youtube 預覽-關]
[大字型]  [小字型]

您現在聚腳在  手機台內。

將已解封的舊帳戶升級高級會員

我們上年12月曾解封部分只輕微觸犯版規或懷疑被駭的帳戶,但有會員反映一些於2009年前登記的舊帳戶在解封後未有自動升級為高級會員,現在我們已將該批帳戶升級,謝謝。
跳至第

發起人
[生態]蘋果fans真係好拎反智
113個回應
聽到全面屏 無線叉電 人面解鎖就出向左走向右走晒水
我Hi晒你地老母呀

先講無線叉
我幾年前用LG G3已經有無線叉啦Hi Auntie
你無睇錯 係LG G3呀
而家出向左走向右走到G6喇Hi Auntie
有乜向左走向右走嘢咁突破呀?
係咪用得多蘋果啲過氣科技用到個人智商低左?

再嚟人面解鎖
大半年前S8發佈會人面解鎖又唔見你班好樣話
嘩!好震撼呀!
嘩!新科技呀!
嘩!好想換機呀!
就係識笑勁人地爆炸

連指紋解鎖都取消埋咁向左走向右走反智既設計都要賣一皮嘢
笑而不語
電子垃圾留返比你班傻閪買
利申:note8用家 唔炒i濃

#good2#63  #bad#7 
標籤:
又啱,只係個價錢同用英文 X 有突破之外
其他都無乜突破

你唔明電話已經係名牌效應之一?
你用iPhone 其他人會覺得你高級d 自我感覺都高人一等
舉個例 路人A用iphone 路人B用小米
港女睇到會對邊個出哂水? 唔洗講啦
第一印象都好d啦

利申 冇錢買iPhone 用緊小米

同小米mix2 不相百仲。。 要買就買8plus

利申 用緊小米max1, 想出 mix1

同小米mix2 不相百仲。。 要買就買8plus

利申 用緊小米max1, 想出 mix1

max1夠用啦
mix1好向左走向右走重

你唔明電話已經係名牌效應之一?
你用iPhone 其他人會覺得你高級d 自我感覺都高人一等
舉個例 路人A用iphone 路人B用小米
港女睇到會對邊個出哂水? 唔洗講啦
第一印象都好d啦

利申 冇錢買iPhone 用緊小米

見到iphone係個毒向左走向右走
小米係個靚仔
對邊個出水?

改個名就叫super retina led 屏幕

唔係玩開電話真係會比佢呃左

應該叫Lg retina 或者 super retina amoled

蘋果冇得炒既應該冇乜人留意同咁多傳媒講,佢d新feature an機一早有,最應該講既賣點係佢粒新cpu又快左幾多%就冇乜人講

APPLE 一出新機
AN狗即刻衝出泥吠
ON向左走向右走狗
年年都係咁悶唔悶呀Hi 你

即係咁,你可以話你部掃把佬n年前加咗咩液態氮engine(唔識車,純勁吹)0-100一早突破咗3秒最高時速250公里云云,而家Benz出嘅車先有咁快有乜值得驚訝仲要賣幾百萬...
問題就係人哋係Benz 囉

APPLE 一出新機
AN狗即刻衝出泥吠
ON向左走向右走狗
年年都係咁悶唔悶呀Hi 你

講事實又唔啱聽?
i dog

今次真係買小米mix 2好過

唔買iphone都唔洗跌到去買小米吓話

吹奏小米真係好向左走向右走嘔心

Nokia 有機會番生

吹奏小米真係好向左走向右走嘔心

直接skip咗samsung lg htc

冇指紋解鎖呢下真係不智
對自己個face解鎖咁有自信??

蘋果冇得炒既應該冇乜人留意同咁多傳媒講,佢d新feature an機一早有,最應該講既賣點係佢粒新cpu又快左幾多%就冇乜人講

但好多人買佢唔係睇硬件呢

iphonex 同mix2
識揀梗係買mix2

mix2 how much?

信仰既野

你應該諗下,LG,Samsung食頭啖湯,但得不到和蘋果一樣的掌聲,究竟係乜解。重點唔係個feature,係點sell。

改個名就叫super retina led 屏幕

唔係玩開電話真係會比佢呃左

應該叫Lg retina 或者 super retina amoled

呢啲咪勁囉,啲人唔知係乜,見到靚左,跟手就以為apple做就係咁靚既野,你同佢講LG, Samsung做架,冇人聽呢句啦,靚左咪得囉,鬼理你邊個做咩。

講真句,佢真係冇一樣野係突破,樣樣野都有人用左好耐,但係埃瘋一拎出黎就變潮流...
所以黎緊就有多 D 冇框機用
btw成皮野一部電話...其他又跟既點算...

小米,不如話買新果部3310算啦,咪又係打到電話。

聽到全面屏 無線叉電 人面解鎖就出向左走向右走晒水我Hi晒你地老母呀先講無線叉我幾年前用LG G3已經有無線叉啦Hi Auntie你無睇錯 係LG G3呀而家出向左走向右走到G6喇Hi Auntie有乜向左走向右走嘢咁突破呀?係咪用得多蘋果啲過氣科技用到個人智商低左?再嚟人面解鎖大半年前S8發佈會人面解鎖又唔見你班好樣話嘩!好震撼呀!嘩!新科技呀!嘩!好想換機呀!就係識笑勁人地爆炸連指紋解鎖都取消埋咁向左走向右走反智既設計都要賣一皮嘢笑而不語 電子垃圾留返比你班傻閪買利申:note8用家 唔炒i濃

買泥睇洋腸妹出水都抵啦

利申,d 見到我已經出起晒白帶

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/11/2017 23:39
今天貼文總數: 809 | 累積文章數目: 6,262,586

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺