主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式-關]  [懷舊模式-開]  [Youtube 預覽-關]
[大字型]  [小字型]

您現在聚腳在  電訊台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
跳至第

發起人
[HKBN格價] 續約BB100 $159包MYTV
75個回應
bb100點down av:o)

今日網上續出左個118包電話mytv基本100m#bye#

[sosad] [sosad] [sosad] 咁噚日個138係做乜9:o)

xx( xx( xx( xx( xx( xx(
我見人地$13x 都有bb 1000 :o) :o) :o) :o) :o) :o)
佢呢排成日撩我續約我都唔理佢喇xx(

由幾個月前218 BB1000 +MYTV
198 > 188 > 188 +$100禮券
早幾日打黎$158 BB1000 +MYTV +$100xx(

準備簽NOW $168 2x1000+禮物 +NOWTV +$400回贈

你down咩AV 5GB 片我全速都好快down落黎:o)

儲片就緊係唔夠用

上星期續BB100 $99

上星期續BB100 $99

今個星期98[sosad]

你down咩AV 5GB 片我全速都好快down落黎:o)

儲片就緊係唔夠用

都要睇粒seed快唔快,一般黎講我bb100 down片有10m/s,down 2,3g既片講緊只係幾分鐘既事,可以接受。

早幾日打黎$158 BB1000 +MYTV +$100xx(

準備簽NOW $168 2x1000+禮物 +NOWTV +$400回贈

2x1000係講緊咩?禮券?

打128100話唔續約要cut,過多兩日會平俾你[sosad]
合約到期前一個月cut就唔會收你正價

MYTV SUPER一個月$25左右,你睇吓有冇需要,唔需要就平d#bye#

2x1000係講緊咩?禮券?

2條1000mb

2年前
bb1000
150蚊

今年6月到期
訂網睇自助續 要250

再等多幾個月

放心啦, 我直頭CUT向左走向右走左HKBN

舊年7月完約 我交埋CUT FORM 都無平比我

本身話BB100 168蚊 連家居電話

依家轉向左走向右走左去navigator 500mb 又係168 連家居電話, 簽3年約, 免費6個月, 仲要有2000蚊回贈, 仲要再送多我1年 4G 6GB 電話SIM CARD

HKBN 真係當你舊客係狗咁樣向左走向右走, 到你玩CUT FORM 都要睇佢心情平唔平比你, 仲要平得返1-2蚊當你乞衣咁樣向左走向右走

十幾年前就話100 好快好夠用姐

依家2018年啦, 光纖每家每戶有1000好向左走向右走正常, WIFI 5Ghz 都應該都要有300-400Mb/s 啦

噚日直頭有條女打黎問做咩唔續10截個138優惠plan,我話有人做到118,亦有唔要賣tv做到98,佢態度強硬咁話冇可能做到,你搵比我睇。
咁我話由佢啦佢就收左線,睇黎都要搵定第間:-(

噚日直頭有條女打黎問做咩唔續10截個138優惠plan,我話有人做到118,亦有唔要賣tv做到98,佢態度強硬咁話冇可能做到,你搵比我睇。

未打去話cut[???]

早上CUT, 晚上打來話做$98....
續左BB100+MYTV SUPER

bb100
比緊148
打黎加舊垃圾cctvb要我續178
係咪cut得

講cut 個陣有無阻滯

未打去話cut[???]

上網自助續約都無118?未cut緊係無

bb100
比緊148
打黎加舊垃圾cctvb要我續178
係咪cut得

cut啦Hi
我見smartone官網都係做緊$98 100M

講cut 個陣有無阻滯

冇.....你話佢太貴就得

見網上行依加猛做hkbn 轉會價, 簽24 免6個月

3HK 100M , $68 冇其他乜野TVB #hoho#

垃圾MYTV SUPER要黎做正義的事咩
呃勁D C9就得#ng#

3HK 100M , $68 冇其他乜野TVB #hoho#

嘩 你最抵
免埋安裝?

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 24/6/2018 1:40
今天貼文總數: 941 | 累積文章數目: 6,367,160

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺