主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 體育台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
精選文章
跳至第

發起人
曼城球迷丁石吹水區148
1001 個回應
有冇多條LINK:-( #adore#

sop://broker.sopcast.com:3912/264770

終於..[sosad]

耶穌終於[sosad]

幾驚佢連呢球都入唔到

要多謝丁啦

4-0

Sane預備換入

到底點解呢場都要帶咁多一隊黎:o)

我兩個月前已經講緊要買前鋒
隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

丁力、Stone和Ederson應該要抖。

不過丁力和Sane輪換都可以接受

尋日班幻幻好似有波踢

muric 今年應該唔會再有得踢xx(

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

世界盃頹到依家xx(

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

信心問題

下星期杯仔四強會出

聯賽盃4強嗰兩場可能輪到佢出

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

世界盃頹到依家xx(

世界杯無波入, Firmino都入左幾球

下星期杯仔四強會出

哥帥講左?
我驚佢首回合出ederson
次回合有優勢先出muric

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

信心問題

唔關事啦,佢對薩克達入左三球
之後返英超又係無料到

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

信心問題

之後返英超又係無料到

必要時用幻幻咪得,又要買[sosad] 搞掂防中先算啦

終於出買返來新仔中堅?

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

信心問題

之後返英超又係無料到

今季同利咬得咁緊
牙路傷左真係死得

下星期杯仔四強會出

哥帥講左?
我驚佢首回合出ederson
次回合有優勢先出muric

對英甲仔唔係咁都驚啩:o)

隻耶穌真係場場無態
睇到嘔血

信心問題

之後返英超又係無料到

今季同利咬得咁緊
牙路傷左真係死得

唔係攻力問題,係防守問題搞到失分

今季同利咬得咁緊
牙路傷左真係死得

冬季市場上,好難買到一線中鋒,

哥迪買前鋒,都為左雙箭頭鋪路先買(352)

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 24/1/2019 15:36
今天貼文總數: 568 | 累積文章數目: 6,456,941

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺