主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 體育台內。

有關解封部份帳號之事宜

早前收到各會員反映一些朋友的帳號可能因誤會導致被封,CEO與管理員團隊商討後,重新審核並決定解封部分只輕微觸犯版規、懷疑被駭的帳號。所有可得到解封的帳號(包括登入電郵及備用電郵)將會收到我們發出的通知,如有用戶收到電郵而未能正常重新登入,可以到「聯絡我們」(http://forum8.hkgolden.com/contactus.aspx)提供你用作註冊的電郵地址、後備電郵地址予我們跟進。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章
跳至第

發起人
藍天兵馬獵狐文者]1月12日沙田A草泥馬場討論區
434 個回應
酷比仔

曳仔點睇以後生瘋

好似有一個閘係試閘備忘

隻大腸威威想大賭又覺得唔係贏硬
點睇自由貴

自由貴冇賭
隻馬腳似有嚴重問題

今日想插第三場華人冠軍練馬師隻新馬

利申 : 今季冇刨馬

高比哥?_?

呢隻聽講泥地好勁

成場得一隻試閘備忘
其餘冇出現過
亦冇再好似以前逐組逐組去睇番每隻馬試閘評語

今後賭馬都係憑睇課閘嗰一刻嘅觀感
出現過係試閘備忘又要係正當日旺位
就賭

唔係點會無厘頭賭醒目再臨魅力知寶天意單棍單T

冇咁多時間逐隻逐隻刨

餘皇plzzzzzzzzzzzz

酷比仔

估到你啦,隻野2年前記到而家[sosad]

連贏位置Q 3 場 1 彩福 + 5 酷比哥 +
13 紅駿之星
大帥哥呢

雷西p都無...

今日好似唔利外面追@_@

Hi點估到死肥鬼今場唔係減分落班先食

跑咩

彩福拖5隻飛埋雷閪千算萬算。。。

今日好似唔利外面追@_@

隻5追極追唔到:o) :o) :o) :o)

肥葉[369] [369] [369] [369] [369] [369]

C+3就後上 A就前置#good# O:-)

葉楚航B2
最近2季 22隻2w4q
6隻唔係潘頓就係李寶利O:-)

酷比仔

:-(

梁家俊條Seven Head廢左好多
靈鋒全程冇望過空:o)

多得佢老婆激發咗何澤堯嘅華人鬥心

此話何解

(-2)

我自己立場
其實華人見習生一畢業
就唔應該再有減磅
你一受讓贏到曉飛都冇意思

佢老婆一見自己老公唔需要再受讓磅
興奮到不得了
當時除咗蔡明紹冇畀燒到
佢所有兄弟肯定不是味兒啦

原來係咁:O

買咗標題馬QQP ;-)

今後我標題馬係冇機會馬
你可以照賭WP8注2串3過關博橙

下期嗰兩隻就係認真會大賭:)

葉楚航B2
最近2季 22隻2w4q
6隻唔係潘頓就係李寶利O:-)

三T 頭關 1-2 膽拖 就肥肥

梁家俊條Seven Head廢左好多
靈鋒全程冇望過空:o)

多得佢老婆激發咗何澤堯嘅華人鬥心

此話何解

(-2)

我自己立場
其實華人見習生一畢業
就唔應該再有減磅
你一受讓贏到曉飛都冇意思

佢老婆一見自己老公唔需要再受讓磅
興奮到不得了
當時除咗蔡明紹冇畀燒到
佢所有兄弟肯定不是味兒啦

原來係咁:O

所以身邊唔好有豬一般的隊友
有咩返屋企點講都得
唔需要下下燒炮仗

酷比仔

我都買左wp

酷比仔

我都買左wp

犬腸威威

1-7得唔得#yup#

出面蝕到:o)

田雞去死

田雞做咩9

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 24/1/2019 2:49
今天貼文總數: 833 | 累積文章數目: 6,456,780

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺