主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 體育台內。

即日起停收SMS會員

香港高登討論區曾接納用戶以SMS註冊成為會員,惟發現不少人濫用SMS會員登記,註冊帳號只作洗版宣傳之用#kill2# 。為防止問題惡化,本站決定即日起停收SMS會員,並改行ISP電郵加上SMS認證。

新註冊規則如下:
1. 部份獲認可的ISP或學校電郵仍可直接申請帳號#good#
2. 由於部份ISP容許用家任意更改電郵名稱,所以我們會同時要求這些電郵用戶提供手提電話號碼,作SMS認證#adore# ; ......
精選文章

跳至第

發起人
[NBA] 2018/19季後賽討論區(22)
1001 個回應
其實我又唔覺得game 6西波穩赢
兩隊本身實力差距唔係好大, 同埋單一場波計可以有好多變數
例如西波班友突然無手感, 又或者對面手感突然好好之類

始終都係靠可愛單天保至尊
有風險

對面咪又係字母單天保至尊[sosad]

中間頓其實都ok㗎
係唔知點解game 5會咁passive啫

可能呢個就係佢上唔到一線嘅原因:-(

其實我又唔覺得game 6西波穩赢
兩隊本身實力差距唔係好大, 同埋單一場波計可以有好多變數
例如西波班友突然無手感, 又或者對面手感突然好好之類

始終都係靠可愛單天保至尊
有風險

對面咪又係字母單天保至尊[sosad]

我意思唔係指鹿贏面高
而係同意芝士巴話西波未必穩贏,好大變數
咁當然調返轉鹿都一樣大風險
所以好難話邊面贏面大啲

同意
始終西波龍唔係超班到好似宇宙勇

綠丹尼儲完氣未?
之前係刺差極, 一個series總有一場半場好波
E家對鹿仔, 除左補防, 其他都差到飛起
睇season意為佢會打返起:-(

綠丹尼儲完氣未?
之前係刺差極, 一個series總有一場半場好波
E家對鹿仔, 除左補防, 其他都差到飛起
睇season意為佢會打返起:-(

其實無左佢出VV係入到3分, 不過防守方面真係幾輸蝕下

FYYFVV好黐線[O:-)sk]
生完仔變咗第二個人[shockingsk]
射到水花四濺

公鹿season未試過2連敗
playoff整個3連 相當大鑊#cnsk#

射到水花四濺

劇本,跟住反cup再反cup,最後刀系輸比宇宙勇

射到水花四濺

劇本,跟住反cup再反cup,最後刀系輸比宇宙勇

兩個劇本結局一樣

同意game 6好難估 西波龍可唔可靠係否定的
不過只要第4節比數咬得緊 西波機會大了
估字母會思考/懷疑人生

估字母會思考/懷疑人生

個壓力一定係鹿到,西波有一場風流波打加主場,但公鹿就拼死一戰

估字母會思考/懷疑人生

個壓力一定係鹿到,西波有一場風流波打加主場,但公鹿就拼死一戰

西波可愛 green 贏過 champion, ibaka 打過 champ. 鹿得 hill 打過,連輸三場,壓力同經驗都輸晒,仲要主場,冇得玩了

估字母會思考/懷疑人生

西波可愛 green 贏過 champion, ibaka 打過 champ. 鹿得 hill 打過,連輸三場,壓力同經驗都輸晒,仲要主場,冇得玩了

Game 6大炒格

估字母會思考/懷疑人生

我同意依個
今日尾段鹿個精神面貌極差
西波作客反cup個韌性好夠,可能係kawhi嘅關係?
所以我覺得Gm6都會係close game 到尾段,鹿嘅進攻又再便秘,然後kawhi巨星mode慢慢2分2分拉開O:-)

估字母會思考/懷疑人生

Game 6大炒格

依家 d 波你估佢唔到,今日第一節4:18我認為已經輸左99%,竟然追到。
勇士贏三十分可以倒輸,勇士喎。你比隊中學雞我打都應該追唔到三十分。

game 6 星期日 8:30 ViuTV [bouncy]

game 6 星期日 8:30 ViuTV [bouncy]

驊哥9UP#yup#

驊哥9UP#yup#

驊哥:今日字母哥精神面貌唔太好#ng#

驊哥9UP#yup#

驊哥 : 神秘東方力量, 巧勁^3^

According to NBA.com, Andrew Wiggins has not drawn a charge in the past 3 seasons (as far back as the Hustle Stats go). That's 8,734 minutes including playoffs.

過去三季都未攞過任何進攻犯規#ng#
呢個記錄真係好離譜xx(

Game 6#yup#
希望鹿會做下adjustment

驊哥9UP#yup#

驊哥 : 神秘東方力量, 巧勁^3^

#yup#

Green#ng#

今日咁準時開波

作客揾字母射3分:o)

屎綠xx( xx( xx(

今日咁準時開波

TNT播會準時D, ESPN既話通常遲10分鐘

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/6/2019 8:35
今天貼文總數: 747 | 累積文章數目: 6,516,363

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺