主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 學術台內。

有關解封部份帳號之事宜

早前收到各會員反映一些朋友的帳號可能因誤會導致被封,CEO與管理員團隊商討後,重新審核並決定解封部分只輕微觸犯版規、懷疑被駭的帳號。所有可得到解封的帳號(包括登入電郵及備用電郵)將會收到我們發出的通知,如有用戶收到電郵而未能正常重新登入,可以到「聯絡我們」(http://forum8.hkgolden.com/contactus.aspx)提供你用作註冊的電郵地址、後備電郵地址予我們跟進。

香港高登討論區管理員團隊
精選文章
跳至第

發起人
【免費幫你算八字】何奇隼宗旨:準!幫到你!
275 個回應
何奇隼

Member
呢到問又得,但tg會詳細D#good#

TG: @hokeichun

#good2#8    #bad#5  
標籤:
2017年1月9日下午18時35分
問讀書,健康,財富

問埋自己
1986年1月9日下午21時38分
事業,財富

lm

竹竹

留名

問埋自己
事業,財富

男?女?

請留性別、出生年月日時

問埋自己
事業,財富

男?女?

男士,謝謝你

我同我仔仔同月同日生

:)

問埋自己
事業,財富

男?女?

男士,謝謝你

條命好凍,需要火暖下

你係陰水命,生陰土月,所以好凍
但好多土制你水,仲要金去通關

想問下你肥定瘦,同媽咪緣份係咪唔係咁好?

:)

1984年2月12日04:00男

Hello 我係切親手指個位中女#hoho#
多謝你 #adore# 堅準

Hello 我係切親手指個位中女#hoho#
多謝你 #adore# 堅準

#hoho# #good# thanks thanks~

1984年2月12日04:00男

你丙火命,但生木月,木生火,條命好熱好火
有時會好火爆
你有兩個紅艷兼驛馬,即係你好好色,同埋走動多會有好多艷遇,
仲有兩個將星,打工旺老闆

但係同時都有兩粒孤辰星,會比較孤獨D,呢種孤獨未必係開心

酉金係你桃花同天喜星,而酉金亦可以幫你降溫,金亦係你既妻財,即係你老婆(如果有)會好旺你。

同媽咪關係可能爭d,你會好抗拒佢

2018年火土年,你會頭腦好唔清晰,出年同後年會好好多,去到2021年轉大運,行庚金運,到時都會好運d

你有冇面對緊咩問題想問?

1983 年 2月8 日 10:00AM 男
問事業, 財富同今年運勢
THX[flowerface]

1983 年 2月8 日 10:00AM 男
問事業, 財富同今年運勢
THX[flowerface]

wa, 你條命好火,好多木火,
你陰火命,生陽木月,

你應該係好怕阿媽煩,同爸爸緣份都淺d

整體你係身強,而且太身強,需要洩同剋

你有能力搵多d錢,搵多d就好運d,2014-2018 都搵到,但黎緊5年開左個火庫,超級大火

要金水土去剋制,飲啤酒、奶、魚、海鮮,去沙灘,去游水

2019年會好d,因為有水有土,但個亥年沖一沖你個巳,不過唔緊要,巳係火,係忌神,沖走佢係好

基本上你就好似係俾一大個森林圍住既火神,咁你叫其他五行點生存?

要強金(錢同老婆),要水(事業)去平衡你

1999年 2月10日 男 1000pm
問幾時有女 同財運依一兩年賭咩都輸

你條眉係咪有損?

你咁細個就賭?我從來唔建議人賭,你承諾戒賭先幫你睇啦~

你條眉係咪有損?

你咁細個就賭?我從來唔建議人賭,你承諾戒賭先幫你睇啦~

小賭姐 一年三四次 每次輸幾十
條眉無損

1991年1月10日下午18時00分
事業,財富

1991年11月9日 女 夜晚7點幾
事業 愛情 健康
Thank you! #adore#

1991年11月9日 女 夜晚7點幾
事業 愛情 健康
Thank you! #adore#

多口問句, 係咪搵到下錢女強人格?
係既話小心比男人呃

30/06/1987 15:45 男

#adore# 事業 愛情 財運

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 18/2/2019 4:45
今天貼文總數: 338 | 累積文章數目: 6,465,998

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺