主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 學術台內。

請大家務必定期更改密碼

有見近日有會員懷疑自己帳號被盜用,我們在此向大家呼籲,為保安理由請定期更改密碼,並要為電腦安裝最新的網絡保安軟件,如無必要亦請不要在不屬於自己的電腦登入任何需要密碼的網站,謝謝各位。

香港高登管理員團隊
精選文章
跳至第

發起人
【免費幫你算八字】何奇隼宗旨:準!幫到你!
275 個回應
93年1月10日亥時 女
條命好寒可以點#adore#fr

你係咪比較懶惰:) 高學歷
你大運十分好

你大運十分好

都幾懶[banghead]
有大學

你大運十分好

有大學

係咪依賴心幾重?
你有乜想問?

男 92 10 19 07:55
想問係咪要到36歲先會好[sosad]

同屋企人關係一般?

你陽土命,生月土,好多土,好財你食神透干,同埋有華蓋,有藝術細胞,應該好有才華,可能係音樂方面。

有兩粒紅艷星,應該好多艷遇~

你有兩個妻財既庫,唔開就變墓,但你得一條鎖匙。

你官星弱,可能工作上無咩人欣賞

用多d木金水,黑白色綠色,同埋種植物,好work

養4支水種富貴竹放床頭

大師可唔可以淺白啲 #adore#
即係食軟飯呀?[sosad] [sosad] [sosad]

男 92 10 19 07:55
想問係咪要到36歲先會好[sosad]

同屋企人關係一般?

你陽土命,生月土,好多土,好財你食神透干,同埋有華蓋,有藝術細胞,應該好有才華,可能係音樂方面。

有兩粒紅艷星,應該好多艷遇~

你有兩個妻財既庫,唔開就變墓,但你得一條鎖匙。

你官星弱,可能工作上無咩人欣賞

用多d木金水,黑白色綠色,同埋種植物,好work

養4支水種富貴竹放床頭

大師可唔可以淺白啲 #adore#
即係食軟飯呀?[sosad] [sosad] [sosad]

btw單親
我係同女仔玩得埋啲

你大運十分好

有大學

係咪依賴心幾重?
你有乜想問?

以前係嘅 而家比較獨立 唔想依賴人
問姻緣啦 幾時遇到機會大 等我好好把握#hehe#
或者你有冇其他想同我講#adore#

30/06/1987 15:45 男

#adore# 事業 愛情 財運

奇準巴打#adore# 唔好漏咗我

92年5月12日, 5-6am, 男

好貪心乜都想問, 都係略略問下將來算[sosad]

感謝巴打#adore# #adore#

相士巴打skip 左我:-( :~( #adore#

你係咪肥肥地?

人緣好唔好?
官星透干,有人欣賞,做政府工都適合
錢都搵到

但你要身強先得,你本來有火,可以生土,但巳同申合左做水,變左你多水木,你要補多d土,先食得住!

啡色、黃色、食豬肚、泥種植物~

先感謝巴打

唔肥, 好瘦, 條腰幼過女朋友[sosad]

人緣自問唔算差, 我算係個性鮮明嘅人亦真心同人交朋友, 朋友們都感受到的

官星透干有人欣賞幾準, 近兩年黎左新上司, 確係得到佢賞識有升職加人工

如果問埋姻緣可以嗎?#adore#

酒已賜#hoho# #adore# #adore# #adore#

97年5月11日 0650 男
講乜都得 睇下有幾準#hoho#

92年5月12日, 5-6am, 男

好貪心乜都想問, 都係略略問下將來算[sosad]

感謝巴打#adore# #adore#

相士巴打skip 左我:-( :~( #adore#

你係咪肥肥地?

人緣好唔好?
官星透干,有人欣賞,做政府工都適合
錢都搵到

但你要身強先得,你本來有火,可以生土,但巳同申合左做水,變左你多水木,你要補多d土,先食得住!

啡色、黃色、食豬肚、泥種植物~

先感謝巴打

唔肥, 好瘦, 條腰幼過女朋友[sosad]

人緣自問唔算差, 我算係個性鮮明嘅人亦真心同人交朋友, 朋友們都感受到的

官星透干有人欣賞幾準, 近兩年黎左新上司, 確係得到佢賞識有升職加人工

如果問埋姻緣可以嗎?#adore#

酒已賜#hoho# #adore# #adore# #adore#

你有偏財透干,又有正財,可能花心d,工作都會花心d,心思思想轉工。
本來大運行比劫,出年又流年又係比劫,有人同你爭錢爭女人,但2019年亥年個亥會幫你化左少少~
愛情,黎緊呢年有架喇,你有兩大桃花星~

19781年10月10日 男 子時零農
問事業 愛情 健康
Thank you!! #adore# #adore#

子時係11點幾定12點後?

即係10月10日既12:30am定係10月10日11:30pm?

10月10日既12:00am 後
唔該曬,有勞你#adore# #adore# #adore# #adore# #adore#

奇準巴打 唔好漏咗我 #adore# #adore# #adore# #adore# #adore#

1983-8-25 2am 男
過完年換唔換工好? #adore#

你大運十分好

有大學

月坐天喜星,份人幾樂觀開心
但八字無夫星,大運又有個夫星墓,有冇養貓,有貓有男朋友

火係你夫星,但你一點火都無,所以好寒,你有木,可以生火,所以加d火就好好多
你梟印通關會奪食,用埋木制一制梟印就perfect了!

btw, 你辛金命,應該都係靚女來的

巴打:~( 不要忘掉我

問事業 愛情 健康

即係10月10日既12:30am定係10月10日11:30pm?

唔該曬,有勞你#adore# #adore# #adore# #adore# #adore#

奇準巴打 唔好漏咗我 #adore# #adore# #adore# #adore# #adore#

1978年?

問事業 愛情 健康

1978年?

係呀 , 1978年10月10日既12:00am
:D

巴打:~( 不要忘掉我

日坐紅艷星,又有桃花星,應該好多女性
月坐天喜星,開心樂觀,但陽金命火多,官星強,有人欣賞,但思想簡單,有時缺乏智慧 sosad

有將星,打工旺老闆

出年亥年有水有木,天干又有合,應該好運好多!加油!:)

1985年5月22日 上午7時 男 香港出世

隨便講...

大師救命:~(

你大運十分好

有大學

月坐天喜星,份人幾樂觀開心
但八字無夫星,大運又有個夫星墓,有冇養貓,有貓有男朋友

火係你夫星,但你一點火都無,所以好寒,你有木,可以生火,所以加d火就好好多
你梟印通關會奪食,用埋木制一制梟印就perfect了!

btw, 你辛金命,應該都係靚女來的

覺得自己矛盾混合體 又憂鬱又樂觀咁[sosad]
睇度貓個度笑左:D 我有養貓呀 睇黎可以比藉口自己養多隻:D :D
點樣可以用到木同加啲火呀 養植物?咁火點加呀?#hoho#
自問自己樣都可以 都有唔少人讚過靚啦

想問下算唔算係食傷配印定食傷生財定係其他?
對玄學依方面幾有興趣#yup#lm 想研究下
覺得個八字食傷旺又印旺咁好複雜好矛盾[banghead]

日坐紅艷星,又有桃花星,應該好多女性
月坐天喜星,開心樂觀,但陽金命火多,官星強,有人欣賞,但思想簡單,有時缺乏智慧 sosad

有將星,打工旺老闆

出年亥年有水有木,天干又有合,應該好運好多!加油!:)

女性#adore#

好準!思想簡單直頭係我寫照[sosad]

巴打唔好漏咗我 ,第三頁追到宜家
94年11月4日夜晚10:25 男

想問事業健康,有咩要注意下:

1994年1月13日應該早上4-5 AM
問健康同事業
#adore# #adore##adore# #adore#

漏左講 我係男#adore# #adore# #adore# #adore# #adore#

男 1995年11月23日 18:36 大師指點下迷津#adore#

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 19/4/2019 11:19
今天貼文總數: 540 | 累積文章數目: 6,489,579

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺