主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 汽車台內。

請大家務必定期更改密碼

有見近日有會員懷疑自己帳號被盜用,我們在此向大家呼籲,為保安理由請定期更改密碼,並要為電腦安裝最新的網絡保安軟件,如無必要亦請不要在不屬於自己的電腦登入任何需要密碼的網站,謝謝各位。

香港高登管理員團隊
精選文章
跳至第

發起人
我喺車行佬(新車代理)改離職 ,你問我答
229 個回應
BTW
有無師兄要過年前執車
推泥膠 打臘 清潔內籠?
可以試下我舖頭
喺九龍區
唔貴$2k有找 手臘靚 內籠乾淨 包洗地墊

要洗冷氣 // 霧化劑除異味
日本防菌膜 // 防水皮革塗層
都可以option加上去做

點睇28CAR

點睇二手golf MK5同BMW E87

無錢整就唔好掂
買番echo
Yaris
Jazz

Ractis Verso Hi唔Hi得過呢?請問。

ok 腳車一流

好,唔該曬,我為左個天幕俾屋企人,其他冇乜鑊氣就去馬。#adore# #good#

另外,其實何謂「經理車」呢?

1。真係會阻車俾經理用
2。出咗牌 可以平d賣,未出牌 唔可以亂改價錢
3。好聽過舊車 二手車 試車

原來如此,Thanks ~ ;-)

BTW
有無師兄要過年前執車
可以試下我舖頭
喺九龍區

pm

如果你要買架車自用,會買邊款?

唔同時間 唔同答案
有錢我會買部30系 尾期 hybrid
重改包圍呔鈴
又慳油又有得改又坐得舒服又擺到嘢

平玩會玩Bmw 640
廿幾萬有得玩
又好揸又有款

好飛會玩m135
又飛得 又唔貴

棍皮會買focus RS
而家$3x 超好飛

勁L屎就買mustang 5.0
喺沖繩揸過部2.3 開篷
又喺好feel

MX-5 RF我都like

粗揸粗咪
有錢就C220d 改63樣

#good# #good#

點睇28CAR

明明好L舊
但係打極唔死

同141一樣

btw
新rav4 好抵
26萬up
雖然頭轆車

點睇28CAR

明明好L舊
但係打極唔死

同141一樣

any replacement?

日產 e-Power 系列係咪冇機會引入香港?

點睇28CAR

明明好L舊
但係打極唔死

同141一樣

any replacement?

Car8
Facebook
Beyond car
就連price.com都有得賣車

大家都唔用
都係用28

日產 e-Power 系列係咪冇機會引入香港?

唔會啦
賣唔得多 攞番黎會輸
到時又無人識整

[窮向左走向右走問題]
整車養車是咪都是日本車比較平?
TOYOTA?

利申:安全行到有冷氣就得

講d得意嘢啦
有次我同事招呼一位女士
咁當然問佢點稱呼啦
小姐就姓崔嘅

咁招呼完一輪 差不多睇完準備走啦
我同事就同小姐講
多謝蕭小姐 有咩需要可以揾番我

崔小姐黑L晒面話 我姓崔
咁就走咗[sosad] [sosad]

崔蕭事件我都試過,不過係响電話中。[sosad]
另外有一次同個女同事見客,個女同事叫陳秀萍,我同個客介紹話佢叫高秀萍,佢嬲足我半年。[sosad] [sosad]

點睇28CAR

明明好L舊
但係打極唔死

同141一樣

算簡潔好用

高登介面都耐啦:o)

想自己番正廠零件,有無方法?日本車為主

BTW
有無師兄要過年前執車
可以試下我舖頭
喺九龍區

pm

最近試揸過新款Cayenne覺得好正,你點睇?

點睇我最近用左兩皮野大執左自己架01年老爺細踢?(四隻雞髀、原廠彈弓、冷氣機......)
其實我想賣個劏車買電池車個免稅額畀人,知唔知大概賣到幾錢?

BTW
有無師兄要過年前執車
可以試下我舖頭
喺九龍區

PM

有諗過換4WD既車
有冇好介紹?

有諗過換4WD既車
有冇好介紹?

budget?#hehe#
2隻門/房車/旅行車/suv?

點睇我最近用左兩皮野大執左自己架01年老爺細踢?(四隻雞髀、原廠彈弓、冷氣機......)

難d wo
要同一車主買3年牌費先拎到個免稅額

難d wo
要同一車主買3年牌費先拎到個免稅額

我知呀,就係冇死期可以攞。
我識人賣過出去,只不過新車主要食一字簿。

有冇人去買商用車,即巴士、中型當私家車用?

跳至第

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 16/2/2019 10:00
今天貼文總數: 424 | 累積文章數目: 6,465,383

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺