主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 影視台內。

即日起停收SMS會員

香港高登討論區曾接納用戶以SMS註冊成為會員,惟發現不少人濫用SMS會員登記,註冊帳號只作洗版宣傳之用#kill2# 。為防止問題惡化,本站決定即日起停收SMS會員,並改行ISP電郵加上SMS認證。

新註冊規則如下:
1. 部份獲認可的ISP或學校電郵仍可直接申請帳號#good#
2. 由於部份ISP容許用家任意更改電郵名稱,所以我們會同時要求這些電郵用戶提供手提電話號碼,作SMS認證#adore# ; ......
精選文章
DeerGamer

高登主頁 » 討論區 » 影視台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

跳至第

發起人
[最後集結]復仇者聯盟4:終局之戰 討論區 (Thank You, Stan)
1001 個回應
驚奇隊長只係一開始出場少同最後執下頭就算

三大男主角都已經唔會再有機會出場

點解隊長唔番黎

點解隊長唔番黎

條女

點解隊長唔番黎

條女

唔帶條女番來

點解隊長唔番黎

條女

唔帶條女番來

得1樽來回

點解隊長唔番黎

條女

唔帶條女番來

得1樽來回

唔係條女會老死咩

有冇人可以解釋下最後CA同Peggy果到#adore#

CA返到去嗰個年代,返返去70年前同Peggy跳舞果到,咁樣70年前嘅CA係唔係仲係架飛機入邊冰封緊?咁即係同一個年代之下有兩個CA?

CA 應該係响改變左既過去同Peggy 終老之後先至再用返隻量子錶返去原本屬於佢既宇宙傳位俾Falcon , 隻錶個功能應該同蜘蛛俠2099 一樣可以穿梭平行時空

CA 返去改變左既過去時空話唔定會鋪排埋做X-men 起源

可能會好似漫畫奧創紀元咁,因為搞亂咗平行時空,由到班宇宙級對手注意 #hehe# #yup#

中段tony見返佢老豆果陣去左廁所

中段tony見返佢老豆果陣去左廁所

講真嗰一幕真係幾正[sosad]

合約到期的角色都要退場

點解隊長唔番黎

條女

唔帶條女番來

得1樽來回

唔係條女會老死咩

我諗應該係冇多套衫同埋嗰個乜鬼嘢定位器
可能分分鐘跳一跳變老都唔奇,之前Hulk同Antman 就係冇咗嗰個乜鬼定位器搞到果次測試Antman變老同變BB

CA返到去嗰個年代,返返去70年前同Peggy跳舞果到,咁樣70年前嘅CA係唔係仲係架飛機入邊冰封緊?咁即係同一個年代之下有兩個CA?

原理上係有兩個 CA,所以真係 bug bug 地[sosad]

有經歷過 IW 嘅 CA一面Hi緊 Peggy嗰時,仲有個 CA冰封緊,準備醒咗打紐約大戰、比神盾局當25仔、打內戰......

當然,唔排除 CA Hi完 Peggy之後會幫另一個自己趨吉避兇,反正已經係平行宇宙嘅事[sosad] [sosad]

睇完有d問題[sosad]
點解ironman可以用手套去指定對象消失?
點解手套無壞到?
點解美國隊長唔係巴基.....

同埋其實最後ironman根本唔需要啪手指
拎左手套用下石打咪算
又有經期隊長係到根本好難輸
為退場而做既

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

合約到期必需死 唔係蜘蛛俠2佢又要再出場

原理上係有兩個 CA,所以真係 bug bug 地[sosad]

有經歷過 IW 嘅 CA一面Hi緊 Peggy嗰時,仲有個 CA冰封緊,準備醒咗打紐約大戰、比神盾局當25仔、打內戰......

當然,唔排除 CA Hi完 Peggy之後會幫另一個自己趨吉避兇,反正已經係平行宇宙嘅事[sosad] [sosad]

所以我一直諗左好耐,同一個年份有兩個CA[sosad] ,我絕對有理由懷疑現代嗰個CA冇同Paggy交代清楚有另一個CA存在過而且冰封緊,玩足70年之後坐喺張凳到交棒比人[sosad]

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

啪手指即刻秒全場型棍d

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

[img]https://upload.cc/i1/2019/04/24/2sbPd7.png[/img]

美國大片的英雄
是不是我國的賣國賊
否則不會被這樣追捧

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

快手收工好過啦
點知仲有咩招未用[sosad]

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

其實比 CM用手套就OK #yup#
不過手套幾勁都勁唔過合約 #yup# #hehe# [sosad]

所以我一直諗左好耐,同一個年份有兩個CA[sosad] ,我絕對有理由懷疑現代嗰個CA冇同Paggy交代清楚有另一個CA存在過而且冰封緊,玩足70年之後坐喺張凳到交棒比人[sosad]

爲咗全世界做嘢咁耐,而家係咪做下Hi Hi仔都唔得?

可以再催淚少少

如反派叫綠色個女捉走Ironman個女

再準備換人質時 Ir先講愛你命3000然後啪手指

拎左手套用下石打咪算
為退場而做既

奇異博士最後舉起一隻手指就係暗示佢地唯一一次贏既結果係要東尼啪手指

跳至第

高登主頁 » 討論區 » 影視台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 19/7/2019 9:23
今天貼文總數: 491 | 累積文章數目: 6,530,015

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺