主頁 高登熱話 吃喝玩樂 科技消費 名人專訪 短片
現有會員可[按此]登入。未成為會員可[按此]註冊。
[公司模式 - 關]  [懷舊模式 - 開
[Youtube 預覽 - 關]  [大字型]  [小字型]

您現在聚腳在 影視台內。

有關整合forum 1~15事宜

高登討論區定於下星期三(14/6)將forum1~15整合為http://forum.hkgolden.com,屆時有部分未獲授權的第三方app與瀏覽器plugin或會受到影響。不便之處,敬請原諒。
精選文章
DeerGamer

高登主頁 » 討論區 » 影視台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

跳至第

發起人
[推到克場]白色強人
1001 個回應
阿旺潛台詞:你臭雞嚟咋ali,冇我你乜野都唔係

好似有D抄韓劇Doctor鄉異人,韓劇叫明德醫院佢叫明成北醫院。個手術室都一樣樣[img]https://upload.cc/i1/2019/06/10/uOlZmN.png[/img]

[img]https://upload.cc/i1/2019/06/10/VXtf7v.png[/img]

日劇d手術室都係咁上下

點解郭晉安有咁多時間,去同咁多個人講數[sosad]
明明仲有3-2.5=半個鐘,就要去做議員太太個手術

又Ali BB, 又cwing BB, 又FYY BB, 安仔有排食啦

第一集
各位點睇????

又hana

好有Doctor x,A life影子[sosad]

我覺得分明係十幾年前既白色巨塔
醫學政治
人地十幾集已經好睇到出汁
衰在果時係亞視播

名都似[sosad]

郭晉安做唐澤壽明
馬國明做江口洋介

我都覺得好似溝埋哂啲經典醫療日劇咁,
連場景都勁似, 郭晉安=白色巨塔財前,
馬明=最強名醫相良, 蔣志光=CODE BLUE橘醫生[sosad]

CCTVB係呢d水平O:-)

嘩,唐明(大門)冇入過手術室,晶叔出現:「呢個係蜜瓜,呢張係帳單,已經計埋保密費用」

用手術威脅人支持醫改:O

Ali年紀唔細,仲咁可愛,難得

又靚,拍戲又投入:P:P

Keep得好好,唔似已經三十七歲
扮三十出頭完全綽綽有餘
比唔少廿尾三十頭女藝員keep得仲好

醫學政治
衰在果時係亞視播

名都似[sosad]

郭晉安做唐澤壽明
馬國明做江口洋介

馬明=最強名醫相良, 蔣志光=CODE BLUE橘醫生[sosad]

何廣沛感覺似醫龍個小池徹平

八點半又係阿海#ng#

暫時ok

醫學政治
衰在果時係亞視播

名都似[sosad]

郭晉安做唐澤壽明
馬國明做江口洋介

手術場景勁似doctor-x[banghead]

扮三十出頭完全綽綽有餘

同年嘅西面拉就 [369]

扮三十出頭完全綽綽有餘

37[shocking]@_@
我以爲3頭#adore#

醫學政治
衰在果時係亞視播

名都似[sosad]

郭晉安做唐澤壽明
馬國明做江口洋介

抄唔緊要,抄得好睇is ok

八點半又係阿海#ng#

近呢一兩年
黃智賢同揚明太多劇啦#ng##ng#

扮三十出頭完全綽綽有餘

37[shocking]@_@
我以爲3頭#adore#

我都以為32-35

八點半又係阿海#ng#

近呢一兩年

唔好嘈呀
整套楊明+阿海就Hi Hi

Ali真心演技進步神速
由律政強人覺得佢煩膠,到依家自然咁多,只係3年光景
相反蔡思達,陳凱琳做咁Seven耐都唔多掂

八點半又係阿海#ng#

近呢一兩年

唔好嘈呀
整套楊明+阿海就Hi Hi

蜀中無大將,廖化作先鋒#ass#

扮三十出頭完全綽綽有餘

娛樂台有個法拉素顏post@_@

不過我一直有個諗法:
如果Ali唔係近年先由有線轉去無綫,而係假設十幾年前就選港姐入無綫,會唔會一樣做到一綫花旦?

十幾年前要同鍾嘉欣陳法拉呢啲鬥,而唔係好似訓年咁只係同胡定欣唐詩詠呢啲「廖化之流」
#ng#

Ali真心演技進步神速
由律政強人覺得佢煩膠,到依家自然咁多,只係3年光景
相反蔡思達,陳凱琳做咁Seven耐都唔多掂

律政強人同與諜同謀,Ali都演得麻麻
由踩過界同誇世代開始,明顯睇到進步

可能佢男友有教佢做戲,雖然佢男友真係好樣衰兼無觀眾緣[banghead]

扮三十出頭完全綽綽有餘

娛樂台有個法拉素顏post@_@

不過我一直有個諗法:
如果Ali唔係近年先由有線轉去無綫,而係假設十幾年前就選港姐入無綫,會唔會一樣做到一綫花旦?

十幾年前要同鍾嘉欣陳法拉呢啲鬥,而唔係好似近年咁只係同胡定欣唐詩詠呢啲「廖化之流」
#ng#

跳至第

高登主頁 » 討論區 » 影視台

Locked 此貼文已鎖,將不接受回覆。

快速回覆 - 輸入以下項目

本討論區現只接受會員張貼文章,本站會員請先登入。非會員人仕,您可以按此加入為新會員,費用全免,並可享用其他會員服務。

上次光臨時間: 23/7/2019 12:40
今天貼文總數: 1,325 | 累積文章數目: 6,532,460

聯絡我們 | 服務條款 | 私隱政策 | 廣告查詢 | 職位空缺